Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Girnedesign logo çalışmam

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim yorumun için arkadaşım çok önce yaptığım bi logo zaten ama şunu da söylemeden geçemicem logo konusunda kendimi pek iyi görmüyorum zaten :D

interhalil_58

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok basit bence bir grafik ajansı için çok yetersiz olduğunu düşünüyorum... şebnem ablamızında dediği gibi sil baştan

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
bence güzel olmuş yani eline sağlık....

sametce88

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalışma olmuş ama .arkadslar belirtmşler yinede bende hatırlatmada fayda bulacaına inanıyorum elmayı kullandıın yer ile G harfi arasında göze hitaben hoş olmayan type bolumu sırıtır olmuş ve G i elma die de kullanabilirsn ...... emeğine sağlık dior çalışmalarının devamın dilermm...

KRonick1isi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı fontu seçimi farklı bir zevktir uyum ve beyeni meselesidir Elmanın yeri konusunda da eleştirim yok eleştirim şu Girne yazısında ki Fontun G harfi sorun olmuş yazının estetiği G harfi noktasında tıkanıyor. Fontun orjinal halini değiştirip G yi büyüt eğ uzat değiştir. farklı şekillerde dene çok daha güzel bir estetik yakalayacağına eminim.

Not: Birde şuna taktım. Ben bunu beyenmedim. Hem çok önceden yapmıştım ama gelin siz eleştirin demende ilginçti ;)
Bir dahaki sefere önce kendin beyen sonra tıkandığın yerde daha ne yapılabilir i sor istersen.
Emek, emek, emek illa emek diyorum :D;)
Başarılar

Son düzenleme:

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
font harici güzel bir çalışma

canx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fonts çok güzel gitmiş uyumlu karekterler. birbiriyle yanına güsel bi logoda yaparsın.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu konuyu açalı çok oldu yani eski bir çalışma.

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...

lvnt

🌱Yeni Üye🌱
grafik tasarım yazısı içlerinde en güzel olanı bence elmay kaldırıp biraz daha grafik tasarımla ilgili şekiller kullanabilirsin renk olarak değişik bi renk deneyabilirsin ....