Gizli Mimarlık
Yunus PARLAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 May 2008 Mesajlar 2,448 Tepkime puanı 58 Web sitesi www.evdetasarim.net 27 Nis 2009 #2 Yapılan çalışmalarda güzel bir kurumsal hava yakalamışsın. Tebrik ederim Kasta.
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 27 Nis 2009 #3 Yunus PARLAR' Alıntı: Yapılan çalışmalarda güzel bir kurumsal hava yakalamışsın. Tebrik ederim Kasta. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim, canım :angel: boşuna demiyorlar her emeğin(m) karşılığı var....
Yunus PARLAR' Alıntı: Yapılan çalışmalarda güzel bir kurumsal hava yakalamışsın. Tebrik ederim Kasta. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim, canım :angel: boşuna demiyorlar her emeğin(m) karşılığı var....
Mustafa KÜÇÜK ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 16 Ağu 2007 Mesajlar 1,270 Tepkime puanı 45 Yaş 42 Web sitesi www.mustafakucuk.org 27 Nis 2009 #4 Fazla söze gerek yok, işte budur diyebileceğim bir kurumsal olmuş. Tebrikler Kasta
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 27 Nis 2009 #5 Başarılı bir çalışma olmuş logoyu beğendim sunum Harika
mhmt şhn 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 17 Şub 2009 Mesajlar 607 Tepkime puanı 35 Yaş 42 27 Nis 2009 #6 Selim MERCANO' Alıntı: Başarılı bir çalışma olmuş logoyu beğendim sunum Harika Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum....
Selim MERCANO' Alıntı: Başarılı bir çalışma olmuş logoyu beğendim sunum Harika Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum....
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 27 Nis 2009 #7 Mustafa KÜÇÜK' Alıntı: Fazla söze gerek yok, işte budur diyebileceğim bir kurumsal olmuş. Tebrikler Kasta Genişletmek için tıkla ... Selim MERCANO' Alıntı: Başarılı bir çalışma olmuş logoyu beğendim sunum Harika Genişletmek için tıkla ... mhmt şhn' Alıntı: aynen katılıyorum.... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim
Mustafa KÜÇÜK' Alıntı: Fazla söze gerek yok, işte budur diyebileceğim bir kurumsal olmuş. Tebrikler Kasta Genişletmek için tıkla ... Selim MERCANO' Alıntı: Başarılı bir çalışma olmuş logoyu beğendim sunum Harika Genişletmek için tıkla ... mhmt şhn' Alıntı: aynen katılıyorum.... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim
lovies ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 9 Mar 2009 Mesajlar 1,789 Tepkime puanı 40 Web sitesi www.ilkeroztuna.com 27 Nis 2009 #8 Tebrik ederim çok güzel bir sunum olmuş emeğinize sağlık.
MiRaY GÜÇLÜ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 13 May 2008 Mesajlar 2,356 Tepkime puanı 104 27 Nis 2009 #9 Başarılı ve iyi bir kurumsal çalışma olmuş.. Renkler ve tarz hoşuma gitti.. Sunumu da gayet başarılı. Emeginize sağlık...
Başarılı ve iyi bir kurumsal çalışma olmuş.. Renkler ve tarz hoşuma gitti.. Sunumu da gayet başarılı. Emeginize sağlık...
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 27 Nis 2009 #10 lovies' Alıntı: Tebrik ederim çok güzel bir sunum olmuş emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim MiRaY GÜÇLÜ' Alıntı: Başarılı ve iyi bir kurumsal çalışma olmuş.. Renkler ve tarz hoşuma gitti.. Sunumu da gayet başarılı. Emeginize sağlık... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.... ukalalık gibi alınmayin ama her zanan tasarımı ilk başlayanca beyni zorladığı zaman sonuç olarak her zaman güzel olacak....
lovies' Alıntı: Tebrik ederim çok güzel bir sunum olmuş emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim MiRaY GÜÇLÜ' Alıntı: Başarılı ve iyi bir kurumsal çalışma olmuş.. Renkler ve tarz hoşuma gitti.. Sunumu da gayet başarılı. Emeginize sağlık... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.... ukalalık gibi alınmayin ama her zanan tasarımı ilk başlayanca beyni zorladığı zaman sonuç olarak her zaman güzel olacak....
R respot ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 29 Mar 2009 Mesajlar 103 Tepkime puanı 1 28 Nis 2009 #11 Çok başarılı bir çalışma sergilemişsiniz. Tebrikeder başarılarınızın devamını dilerim.
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 28 Nis 2009 #12 respot' Alıntı: Çok başarılı bir çalışma sergilemişsiniz. Tebrikeder başarılarınızın devamını dilerim. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
respot' Alıntı: Çok başarılı bir çalışma sergilemişsiniz. Tebrikeder başarılarınızın devamını dilerim. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
filizdmr 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 2,679 Tepkime puanı 135 Web sitesi filizcinardemirtas.blogspot.com 28 Nis 2009 #13 Logoda düşünülen fikir çok güzel, renklerde bu tasarımı ayrı bir güzel tamamlamış.Başarılı bir kurumsal çalışma olmuş, emeğinize sağlık.
Logoda düşünülen fikir çok güzel, renklerde bu tasarımı ayrı bir güzel tamamlamış.Başarılı bir kurumsal çalışma olmuş, emeğinize sağlık.
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 28 Nis 2009 #14 filizdmr' Alıntı: Logoda düşünülen fikir çok güzel, renklerde bu tasarımı ayrı bir güzel tamamlamış.Başarılı bir kurumsal çalışma olmuş, emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
filizdmr' Alıntı: Logoda düşünülen fikir çok güzel, renklerde bu tasarımı ayrı bir güzel tamamlamış.Başarılı bir kurumsal çalışma olmuş, emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
tristan78 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 9 Haz 2008 Mesajlar 473 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.grafiky.com 28 Nis 2009 #15 Tebrikler elinize saglik.
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 1 May 2009 #16 tristan78' Alıntı: Tebrikler elinize saglik. Genişletmek için tıkla ... sağolun teşekkürler
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 1 May 2009 #17 Tasarım ve sunum tek kelimeyle mükemmel.Tebrikler.
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 1 May 2009 #18 nihatbaysal' Alıntı: Tasarım ve sunum tek kelimeyle mükemmel.Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum
nihatbaysal' Alıntı: Tasarım ve sunum tek kelimeyle mükemmel.Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum