Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gonzeng baskı sorunu

nihat_54

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar;
Bir konuda bilginizi isteyeceğim.Gongzeng marka gzc3212ap modelinde bir baskı makinemiz var.şuan için baskıda bazı sorunlar yaşıyoruz.birincisi pc ortamında hazırladığımız tasarımların içersindeki resimlerin bir türlü tam olarak baskı güzel çıkmasını sağlıyamadık.Çok koyu çıkıyor.yada renk tonları çok yüksek çıkıyor.Örneğin kırmızı bölgeler aşırı baskın çıkıyor.Birde bazen baskılarda özellikle zemin renklerinde çizik halinde bir görüntü oluşuyor. çizik derken desen gibi örneğin mavi zemin kafa gidiş gelişlerinde birincisinde net maviyi veriyorsa ikinci gidiş gelişte soluk çıkartıyor.corelde hazırladığımız çalışmaları sonradan photoshop a atıp renk ve aydınlık ayarlarını yapıyoruz üstedede bahsettiğim sorun yüzünden tiff halinde corelden alıp photosopa atıyoruz.forumun bir yerinde okumuştum renk katmanlarının üst üste gelmemesi gibi bir konu vardı birdaha bulamadım o konuyu.corelden photoshopa atmamızdan kaynaklanabilirmi.sizce bu sorunları ortadan kaldırmak için nasıl bir yol izlemeliyiz.Şimdiden Teşekkür ederim.Ekstra olarak daha kaliteli sonuçlar elde edebilmek içinde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm dostum pimmsten yada prodigitalden teknik destek alabilirsin

nihat_54

🌱Yeni Üye🌱
Yardımın için Teşekkürler fakat baskı makinesi yeni 1 senelik daha bende aslında reklamcı değilim.Fotoğrafçıydım.Şimdi bir reklamcıda baskı işini yapıyorum.yani hepimiz biraz isimlere yabancıyız.bu bahsettiğiniz isimlerden nasıl yardım alabiliriz.açıklarsanız seevinirim.

ahuzarim

🌱Yeni Üye🌱
slm dostum ben fatıh bende aynı makınanın xl sını kullanıyorum
bende o sorun ları yasıyodum
onun bırıncı sorunu pcde ıslerını yerlestırıdım programı kullanma
photosopta yerlestır ıslerı bırlestırdıkten sonra ısı kydederken kayıt sayfasında altta bır ıcın var onu ısaretleyıp keydet ıccprofıl dıye ır ıcın onu ısaretlı tutup kadet dene
bırde rıpleme programında bırkac ıslem yapman gerekıyo fabrıka kullanım dısı bırseyler onları yaparsan muthıs baskı alırsın hayırlı calısmalar
maıl adresım ( sefbenim@hotmail.com ) benimde senden ogrenecek seylerım vardır

ahuzarim

🌱Yeni Üye🌱
he dostum oradan yardımcı olmak kadar zorbır durum yok (pims group)yanı