josef29
🏆Pro Tasarımcı🏆
Google da 1.sıraya çıkmak iiçin ne lazım seocular yalanmı ??
Bu yaz bi reklam firmasında çalıştım..firmanın sahibi olan sahıs firmanın web sitesini google da 1.sıraya cok rahat tasıyordu ama nasıl yapıyordu bilmiyorum..söylemedi de..tabi unutmadan bu işi bu sehirde yapanın bir tek kendisi oldugunu da altını çizerek belirtiyordu ve kendi için cok basit bi olay oldugunu söylemişti..hatta firmanın kendi reklamlarından biri de şirketlerin yada firmaların web siteleri için "web sitenizi google da 1.sırada görmek istiyorsanız bize ugrayın" gibilerinden bi reklamdı..ve yapıyordu da..anlamadım gitti..
ve bizim reklam firmasını ben google dan girdiğimde ilk sırada görebilyordum..aslı nedir acaba bu işin?:disappoint:
Birde şu var bu işi herkes bilirse kim birinci sırada olacak?
Benim tecrübelerim.
1 anahtar kelimende link olacak, Bold ve diğer yazılara göre büyük(başlık) yazılabilir.
2 anahtar kelimen aşırya kaçmadan sayfa içinde tekrar edilmeli
3 yüksek pagerankı bulunan bir siteden sitene link alacaksın yada bir çok siteden sitene link olacak. google örümcekleri taramalarında senin sitene bir çok link bulacak yani
4 sitedeki fotoğrafların altında alternatif yazı olacak ve anahtar kelime içerecek
5 Title kısmında anahtar kelimelerin olacak
şuanda aklıma gelenler bunlar, binlerce kriter olduğunu biliyorum
tekrar saygılarımla,
<**** name="googlerobot" content="https://www.siteadi.com/keywords.txt
content="Web tasarım, Web tasarımı, Web hosting, Domain tescil, E-ticaret, Flash tasarım, Web site güncelleme, Arama motoru optimizasyonu, Web tasarım">
<**** name="keywords"
<title>
Web tasarım | Web tasarımı | Web hosting | Domain tescil | E-ticaret | siteadı
</title>
<**** http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">
<**** name="description"
content="Web tasarım, Web tasarımı, Web hosting, Domain tescil, E-ticaret, Flash tasarım, Web site güncelleme, Arama motoru optimizasyonu, Web tasarım">
<**** name="keywords"
content="web tasarım, web tasarımı, web site tasarımı, site tasarım, web programlama, arama motoru optimizasyonu, logo tasarım, e-ticaret, grafik tasarım, flash tasarım, animasyonlar, web templates">
<**** name="copyright" content="Copyright © 2006 - 2008 diteadi.com">
<**** name="author" content="siteadi.com">
<**** name="publisher" content="siteadi.com">
<**** name="robots" content="index,follow">
<**** name="category"
content="web tasarım, web tasarımı, web site tasarımı, site tasarım, web programlama, arama motoru optimizasyonu, logo tasarım, e-ticaret, grafik tasarım, flash tasarım, animasyonlar, web templates, multimedia">
<**** name="abstract"
content="web tasarım, web tasarımı, web site tasarımı, site tasarım, web programlama, arama motoru optimizasyonu, logo tasarım, e-ticaret, grafik tasarım, flash tasarım, animasyonlar, web templates, cd tasarım">
<**** name="search"
content="web tasarım, web tasarımı, web site tasarımı, site tasarım, web programlama, arama motoru optimizasyonu, logo tasarım, e-ticaret, grafik tasarım, flash tasarım, animasyonlar, web templates, internet reklamcılığı">
<**** name="distribution" content="global">
<**** name="classification"
content="web tasarım, web tasarımı, web site tasarımı, site tasarım, web programlama, arama motoru optimizasyonu, logo tasarım, e-ticaret, grafik tasarım, flash tasarım, animasyonlar, web templates, broşür tasarım">
<**** name="date-creation-yyyy" content="01-04-2004">
<**** http-equiv="pragma" content="no-cache">
<**** HTTP-EQUIV="CONTENT-LANGUAGE" CONTENT="turkish">
<**** name="rating" content="general">
<**** name="googlerobot" content="https://www.siteadi.net/keywords.txt">
<**** name="revisit-after" content="10 day">
<**** name="SEARCH"
content="web tasarım, web tasarımı, web site tasarımı, site tasarım, web programlama, arama motoru optimizasyonu, logo tasarım, e-ticaret, grafik tasarım, flash tasarım, animasyonlar, web templates">
<!--web tasarım, web tasarımı, web site tasarımı, site tasarım, web programlama, arama motoru optimizasyonu, logo tasarım, e-ticaret, grafik tasarım, flash tasarım, animasyonlar, web templates-->
<**** name="ROBOTS" content="ALL">
Arkadaşlar en önemlisi anahtar kelimeleriniz ve verdiğiniz PARA.Ödediğiniz para tıklama başınamı yoksa sergileme başınamı buda etkili.
google yeni algoritmasını devreye sokmaya başladı yeni açtığım bir siteyi istediğim kelimede yukarıya çekmek istedim binlerce backlink aldım sırf bu iş için eleman tuttum ve link aldılar ama gene yukarıya çıkamadım. yeni algoritmada zor yukarılara çıkabileceğiz artık