Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Görsel İllustrator Dersleri

ste_herman

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar Ben Bu İşe Yeni Başladım Ve Gördsel Olarak İllutrator Eğitimi Veren Siteler Arıyorum ve EminimKi Benim Gibi Birçok Kişide Öle Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.....:sanat:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence derslerden çok ıllustratorde kendin çizimler yaaprak kendini geliştirebilirsin(bi öneri)
tıpkı benim yaptıgım gibi:)

bayeness

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence derslerden çok ıllustratorde kendin çizimler yaaprak kendini geliştirebilirsin(bi öneri)
tıpkı benim yaptıgım gibi:)

peki illustrator bilmeden bu işi yapmak çok zor olmaz mı?
dersleri veya kitapları takip etmek bu noktada fayda sağlamaz mı?

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
peki illustrator bilmeden bu işi yapmak çok zor olmaz mı?
dersleri veya kitapları takip etmek bu noktada fayda sağlamaz mı?
kesinlikle katılıyorum bilgisayar bir araçtır benim fikrim progralarda magzemeler olarak örneklemek istiyorum ve yapılıçak iş işin mutlaka bilgi sabihi olunmalı daha önceden...
ve sende bişeyler varsa ıllustratorde kendin çizimler yaaprak kendini geliştirebilirsin sonuc olarakta ortaya daha hoş çalışmalar cıkar :angel:

alenka

🌱Yeni Üye🌱
yumuşak uçlu kalemle yaptığını photoshopta yapmayı denersin ve başarırsın sadece biraz inan ve bayaa çalış inş sonunda istediini yapabiyo olucaksın

yildiz.enes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
burada ben illustratorle ilgili kitaplar yayınladım.
burada da istanbulllu21 kendisi videolu dersler yayınlamış.
faydalı olucağını düşünüyorum.

saygılar...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bayeness:
tabi ki faydalı kısa yoları püf noktalarını öğrenmek gerekir bilmeden de birşeyler yapamazsın fakat ne kadar öğrenirsen öğren öğrendiklerini kullanmazsan bi fark olmaz o yüzden bir şeyleri öğrenmek için kendin başlamalısın ki alışasın burda kasdetmek istediğim buydu:)

bayeness

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bayeness:
tabi ki faydalı kısa yoları püf noktalarını öğrenmek gerekir bilmeden de birşeyler yapamazsın fakat ne kadar öğrenirsen öğren öğrendiklerini kullanmazsan bi fark olmaz o yüzden bir şeyleri öğrenmek için kendin başlamalısın ki alışasın burda kasdetmek istediğim buydu:)

anlıyorum.
Senin dediğin gibi yapmaya çalışınca muvaffak olamamıştım. Çünkü neyi nasıl yapıyorsun bilemiyordum. Araçları ve programın yeteneklerini yavaş yavaş öğrendiğin takdirde dediğiniz eksizler gerçekten çok faydalı olmaya başlıyor.
Yani ikisinin ortası, beraber götürmek gerekiyor.
Bu noktada en çok hoşuma gidenler tutoriollar oluyor. Özellikle kesta095'in derslerin benim gibi yeni olanlar için ufuk açıcı oluyor.