Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Görüntülü türkçe edius dersi 1.bölüm arayüz tanıtımı

alex51

🌱Yeni Üye🌱
dostum sana neden yalan söleyim ki linke tıklayınca "The file could not be found. Please check the download link. " çıkıyor ve indirmiyor... Tekrar upload yaparsan sevinrim.. Kaç gündür bekliyorum valla linkler sağlam olsa neden indirmeyim ki :) umarım en kısa sürede yenilersin... :(

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
dostum sana neden yalan söleyim ki linke tıklayınca "The file could not be found. Please check the download link. " çıkıyor ve indirmiyor... Tekrar upload yaparsan sevinrim.. Kaç gündür bekliyorum valla linkler sağlam olsa neden indirmeyim ki :) umarım en kısa sürede yenilersin... :(

dostum 10.02.2010 saat 20:50 itibariyle kontrol ettim link sağlam hattta ben denemek amaçlı indirdim sanırım freee kullanıcılar ile ilgili rapid de bi sıkıntı var çünkü bende birkaç gündür sıkıntı yaşıyorum

ama senin için tekrar upload edip sana mesaj yazacağım söz

alex51

🌱Yeni Üye🌱
dostum 10.02.2010 saat 20:50 itibariyle kontrol ettim link sağlam hattta ben denemek amaçlı indirdim sanırım freee kullanıcılar ile ilgili rapid de bi sıkıntı var çünkü bende birkaç gündür sıkıntı yaşıyorum

ama senin için tekrar upload edip sana mesaj yazacağım söz

tamam dostum sabırsızlıkla bekliyorum ancak bu arada ben free kullanıcı değilim PREMIUM hesabım var :p

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla sorun nedir ben çözemedim ama sen burayı takip et link i kaçırma çünkü 10 kişi indirdikten sonra patlıyor :)))) sitede yöneticiye ulaşmak istiyorum bu konuyla ilgili dersleri sitenin host una atıp bu sorunları aşalım diye, ama maalesef özel mesaj olayını yasakladılar oysa bunu yapacaklarına söz vermişlerdi

alex51

🌱Yeni Üye🌱
dostum sen onları boşwer artık sen sölemişsin yapan yapardı şimdiye kadar... Ancak hala bizim linkler gelmiş değil.. Artık ümidi kesmeye başlıyorum ben bugünde gelmezse ... 2 hafta olucak yemin ederim...

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
dostum sen onları boşwer artık sen sölemişsin yapan yapardı şimdiye kadar... Ancak hala bizim linkler gelmiş değil.. Artık ümidi kesmeye başlıyorum ben bugünde gelmezse ... 2 hafta olucak yemin ederim...

dostum link i dün gece yenilemek içi,n upload etsin diye pc yi açık bırakıp yattım ama sabah makine güncelleme yapmıştı maalesef yarın hallederim sabah

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
ii de arkadaşım zaten bunu ben burdan indirmiştim ki:S
https://www.grafikerler.net/goruntulu-turkce-edius-dersi-arayuz-tanitimi-2-bolum-t63642p2.html

ya bu verdğin yanlış link yada açtığın 2.ci konun 1.ci konu ile aynı ... Hala beklemekteyim ve hakkaten gına geldi desem yeridir dostum :) lütfen bu sefer dikkatli şekilde bakıp link verirsen sevinrim :)

ben 1. dersi senin için upload ettim dostum sen hala gına geldi şeklinde yaklaşıyorsun ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum ve bu konuda da çok samimiyim ama aklım karıştı sana 2. ders lazım doğru mu

alex51

🌱Yeni Üye🌱
yok güzel kardeşim senden yana gına geldi demedim. Beklemekten ve sürekli ha şimdi olucak ha şimdi oldu demekten gına geldi.Yoksa ortada bi emek var ve bizde o emeğe sonuna kadar saygılıyz.. Sende kendini benim yerime koysan ne demek istediğimi anlarsın.Bölesine sürekli aktif bi sitede sadece 1 link için 2 haftadır beklemek ne demek bi düşün :D

Bu arada evet bu son verdiğin link yoktu bende. Çünkü açmış olduğun ders anlatımı 1. ve 2. konularda aynı linkler olduğu için şaşırdım :) videodaki o ses bilgisayardaki fan sesimi yoksa yolda dışarda bi yerde çalışma mı var :D acaip bi ses geliyor yaf :D ağzına sağlık bu arada.. 3.cü render dersinden sonraki güzel dersleride bekliyoruz.. Mesela örnek olarak bi TV kanalındaki perfore ses ile görüntüyü kurgulama gibi olursa çok süper olur hatta harika olur.. Şimdiden teşekürler...

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
yok güzel kardeşim senden yana gına geldi demedim. Beklemekten ve sürekli ha şimdi olucak ha şimdi oldu demekten gına geldi.Yoksa ortada bi emek var ve bizde o emeğe sonuna kadar saygılıyz.. Sende kendini benim yerime koysan ne demek istediğimi anlarsın.Bölesine sürekli aktif bi sitede sadece 1 link için 2 haftadır beklemek ne demek bi düşün :D

Bu arada evet bu son verdiğin link yoktu bende. Çünkü açmış olduğun ders anlatımı 1. ve 2. konularda aynı linkler olduğu için şaşırdım :) videodaki o ses bilgisayardaki fan sesimi yoksa yolda dışarda bi yerde çalışma mı var :D acaip bi ses geliyor yaf :D ağzına sağlık bu arada.. 3.cü render dersinden sonraki güzel dersleride bekliyoruz.. Mesela örnek olarak bi TV kanalındaki perfore ses ile görüntüyü kurgulama gibi olursa çok süper olur hatta harika olur.. Şimdiden teşekürler...

dostum o sesi yemin ederim bende bu akşam dersi bi arkadaşa gösteriyordum o anda farkettim sanırım fan sesi :)) ama beni rahatsız etti ve o kadar indiren arkadaştan sadece sen bunu söyledin dediğin gibi bayya bi ses var ama allahtan benim seste baskın da sıkıntı olmamış :)) gecenin 3. de o kadar sesim yinede iyi çıkmış

bu arada dediğinden çok daha kapsamlı dersleri hazırladım ama montajı biraz uzun sürüyo halledince koyacağım siteye

alex51

🌱Yeni Üye🌱
sabırsızlıkla bekliyorum özelliklede perforeli kurgu olandan bi tane örnek bile olsa süper olurdu:)

yusuf210

🌱Yeni Üye🌱
slmlar ,ama linkte bir sorun var inmiyor şöyle bir ileti çıkıyo: Error
The file could not be found. Please check the download link..düzeltebilir misiniz aceb..şimdiden tşkler..

şima1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
paylaşımın için teşekkürler.bende öğrenmeye çalışıorum.derslerini takip ediyorum.
eline sağlık