Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gothic Grup Logotype

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Hayali bir grup ve deneme amaçlı bir çalışma.. Yorum yaparsanız sevinirim

1
kdy1.png

2
kdy2.png

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
neden sadece siyah ?? Birincisi okunmakta çok zorluk çekiliyor.K harfini T yemi benzetilmeye çalışılmış yoksa figür olarak mı yapılan bir şey

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
yazı karakterleri anlamsız ne kadar da gothic font olsada dimmu veya cradle in typo larını çok net okuyabiliyoruz onlarda gothic en azından :)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Gothic tarzı genelde siyahın ve beyazın kullanıldığı tarzlardır. K nin başında figür olarak değerlendirmiş olduguğunuz şekil bir haçtır. Bunun sebebiyse gothic tarzının hristiyanlıgın ve kilisenin çok fazla içinde olmasıdır.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında bende haça benzetmiştim ama herhalde değildir dedim :D

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
yazı karakterleri anlamsız ne kadar da gothic font olsada dimmu veya cradle in typo larını çok net okuyabiliyoruz onlarda gothic en azından :)

Anlamsız buldugun font kendi yaptığım fonttur. :) Kolaya kaçmayı kendim uğraştım sadece hazır font kullanmayı bende biliyorum taktir edersin ki :)

Aslında bende haça benzetmiştim ama herhalde değildir dedim :D

Amacımızda heraldeleri kırmak değilmidir ;) Bu iyiye işaret öyleyse :)

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Anlamsız buldugun font kendi yaptığım fonttur. :) Kolaya kaçmayı kendim uğraştım sadece hazır font kullanmayı bende biliyorum taktir edersin ki :)

özellikle bu konuya yoğunlaşalım.. hazır font kullanılabilir ama üstünde değişiklik yapmak veya kendi düşüncelerine uygun hale getirmekte tasarımdır bana göre..
kendinin çizdiğini bilmiyordum belirtmemişsin ama çizim ise belirttiğiniz gibi biraz basit kalmış :( dahada iyi olması lazım...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
özellikle bu konuya yoğunlaşalım.. hazır font kullanılabilir ama üstünde değişiklik yapmak veya kendi düşüncelerine uygun hale getirmekte tasarımdır bana göre..
kendinin çizdiğini bilmiyordum belirtmemişsin ama çizim ise belirttiğiniz gibi biraz basit kalmış :( dahada iyi olması lazım...

Hazır bir fontun üstünde oynamakta yaratmaktan daha basit değilmidir. Yorumunuza ve düşüncenize saygım sonsuz yanlış anlaşılmasın :).. Ama ne bilim daha öğrenciyiz ya öğrenicez :)

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Hazır bir fontun üstünde oynamakta yaratmaktan daha basit değilmidir. Yorumunuza ve düşüncenize saygım sonsuz yanlış anlaşılmasın :).. Ama ne bilim daha öğrenciyiz ya öğrenicez :)

keşke öğrencilik bittiğinde herşey tamam diyebilsen ama olmuyor.. Herşeyi kademeli öğrenmen lazım bence bir dahaki çalışman daha başarılı olacaktır eminim.. Bende öğrenciyken Guns'n Roses logosunu çizmiştim birebir ama günlerimi almıştı..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
gothic bile olsa okunabilir olması gerek :) senin tarzın bu sanırım :) ama çok zorlayıcı...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Amacımızda heraldeleri kırmak değilmidir ;) Bu iyiye işaret öyleyse :)

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

DogalGaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neden sadece siyah ?? Birincisi okunmakta çok zorluk çekiliyor.K harfini T yemi benzetilmeye çalışılmış yoksa figür olarak mı yapılan bir şey

sanırım haç'la K birleşik yapmaya çalışmış.Aslında başarmış =)

ayrıca logo hoş fakat siyah ve bordoya çalan koyu kırmızı kullanabilirdin daha hoş olur kanımca.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kağıt üstünde çizip, scan sonrası modellemen daha faydalı olacaktır.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
sanırım haç'la K birleşik yapmaya çalışmış.Aslında başarmış =)

ayrıca logo hoş fakat siyah ve bordoya çalan koyu kırmızı kullanabilirdin daha hoş olur kanımca.

siyahla bordoya çalan kırmızı kullanmak ? siyah zaten kullandım demek istediğini anlamadım..

Kağıt üstünde çizip, scan sonrası modellemen daha faydalı olacaktır.

padlemem daha iyidir çizimimden çizimim zayıf biraz.. :(

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
mesala şöyle bişey demiş olabilir... bence daha etkili olabilirdi o havayı yakalardık..

kdy2copy.jpg

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
benimki sadece öneri işlerimi bitirdim daha yeni evime gideceğim.. 5 dakkada bu aklıma geldi türetmek senin elinde...

Öyleyse çıkmadan şuna bakın bu logonun vardıgı nokta bir albüm üstü olucaktır ve degrade verilmesi o yüzden garibime gitti? Yani mezu gothic kavramı olunca.. ne bilim sanırım tabularımı yıkamıyorum :)

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Öyleyse çıkmadan şuna bakın bu logonun vardıgı nokta bir albüm üstü olucaktır ve degrade verilmesi o yüzden garibime gitti? Yani mezu gothic kavramı olunca.. ne bilim sanırım tabularımı yıkamıyorum :)

immortal'ın albüm kapaklarına benzemiş başarılı ama daha çok örnek incelemelisin bence...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
gothic font çalışmalararında belirli imgeler kullanmak istiyorsan illa yerinde kullandığın taktirde çok başarılı olacaktır benim fikrim haç k harfinde durmamış ancak logo dersen o başka ikisi arasında fark vardır font ve logoyu karıştırmıyalım logo olarak başarılı olabilir ve hoş durabilir ki bence logo olarak yeterince başarılı ancak font dersen k harfinin okunuşunu bozar durumda o zaman olmamış derim iyi çalışmalar...