Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

gözüm optik

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Alıntı:
byatalay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Olmamış gözüm
olmayan ne gözüm

olmayan tabiki logo bunu sormanın bir gereği yok diye düşünüyorum
logo sıradan ve cılız olmuş
optikteki o harfinden gözlük yapmayan el sallasın

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
olmayan tabiki logo bunu sormanın bir gereği yok diye düşünüyorum
logo sıradan ve cılız olmuş
optikteki o harfinden gözlük yapmayan el sallasın

ne oldunu bende biliyorum.benim demek istediğim neden olmamış.neresi olmamış.sen çok iddialıysan bu dediğinin dışında yapıp koyarsn.yorum yapıyosanız açıklamada yapın fikir verin olmamış deyip kestirip atmak kolay.

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
ne oldunu bende biliyorum.benim demek istediğim neden olmamış.neresi olmamış.sen çok iddialıysan bu dediğinin dışında yapıp koyarsn.yorum yapıyosanız açıklamada yapın fikir verin olmamış deyip kestirip atmak kolay.

arkadaşım neden yorumumu iğneleyici birşey olarak algılayıp meydan okurcasına cevap veriyorsunki! benim yazdığımdan ben çok iddialıyım çok daha iyisini yaparım ibaresimi meydana geliyor. Sende çalışmanın yapıyosan negatif yorumlarada açık ol dikkatli okursan açıklamasınıda yaptım '' sıradan ve cılız '' diyerek
hala kestirp attığımı düşünüyosan o senin bileceğin bir iş
saygılar

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
neyse arkaraşım polemiğe girmicem bunun yeri burası değil.

Bence de polemiğe girme gerek yok arasıra böyle insanların şevkini kırmak isteyenler çıkıyo işte sen açıklama yapanları oku bence yalnış olmuş sa bile açıklayanları oku :wink:

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
herkezin yorumuna saygı gösteriyorum iyi yada kötü ben zaten boş bi zamanımda yaptım müşteriye sunsam emin olun dikkate alır ve uygulardım saolun yorumlar için.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle çalışmalara bakacak olursak 1.çalışmanız hoş gözüküyor fakat çizimde hatalar var...Deneme olarak bakıldıgında 2.çalışmanız fena değil.Fakat renkler üzerinde oynamalısınız.
İleride daha iyi çalışmalar çıkacagına inanıyorum.

Emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.

berkok83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
insan can sıkıntısından nasıl logo yapabilir anlayamadım...canı sıkkın olan üretemez...can sıkıntısıyla yapıldığı belli oluyor...başarılar dilerim...

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence de polemiğe girme gerek yok arasıra böyle insanların şevkini kırmak isteyenler çıkıyo işte sen açıklama yapanları oku bence yalnış olmuş sa bile açıklayanları oku
arkadaşım sen iyimisn onun şevkini kırmak isteyen kim bi çalışma yaptı buraya sundu
buraya sunduğunagöre düşüncelerimizi istedi bende yaznlardan biriyim yazdıklarım bence gayet açıklayıcı algılayamıyosanız bilemem

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
haco ve berkok sizinde canınız çok sıkılmış dur bende yazim diyerek yorum yapmışsnz:)