Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne oldunu bende biliyorum.benim demek istediğim neden olmamış.neresi olmamış.sen çok iddialıysan bu dediğinin dışında yapıp koyarsn.yorum yapıyosanız açıklamada yapın fikir verin olmamış deyip kestirip atmak kolay.
ne oldunu bende biliyorum.benim demek istediğim neden olmamış.neresi olmamış.sen çok iddialıysan bu dediğinin dışında yapıp koyarsn.yorum yapıyosanız açıklamada yapın fikir verin olmamış deyip kestirip atmak kolay.
arkadaşım neden yorumumu iğneleyici birşey olarak algılayıp meydan okurcasına cevap veriyorsunki! benim yazdığımdan ben çok iddialıyım çok daha iyisini yaparım ibaresimi meydana geliyor. Sende çalışmanın yapıyosan negatif yorumlarada açık ol dikkatli okursan açıklamasınıda yaptım '' sıradan ve cılız '' diyerek hala kestirp attığımı düşünüyosan o senin bileceğin bir iş saygılar
Bence de polemiğe girme gerek yok arasıra böyle insanların şevkini kırmak isteyenler çıkıyo işte sen açıklama yapanları oku bence yalnış olmuş sa bile açıklayanları oku :wink:
herkezin yorumuna saygı gösteriyorum iyi yada kötü ben zaten boş bi zamanımda yaptım müşteriye sunsam emin olun dikkate alır ve uygulardım saolun yorumlar için.
Öncelikle çalışmalara bakacak olursak 1.çalışmanız hoş gözüküyor fakat çizimde hatalar var...Deneme olarak bakıldıgında 2.çalışmanız fena değil.Fakat renkler üzerinde oynamalısınız. İleride daha iyi çalışmalar çıkacagına inanıyorum.
Bence de polemiğe girme gerek yok arasıra böyle insanların şevkini kırmak isteyenler çıkıyo işte sen açıklama yapanları oku bence yalnış olmuş sa bile açıklayanları oku
arkadaşım sen iyimisn onun şevkini kırmak isteyen kim bi çalışma yaptı buraya sundu buraya sunduğunagöre düşüncelerimizi istedi bende yaznlardan biriyim yazdıklarım bence gayet açıklayıcı algılayamıyosanız bilemem