Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik için uygun monitör yardımı

zafografi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese merhaba. Orta düzey matbaa işletmesinde çalışmaktayım. corel ve ptoshop kullanıyorum. Ofset baskıya en yakın önizlemeyi görebileceğim Profesyonel PC monitörü almayı düşünüyorum. Bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşların önerilerini rica ediyorum.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım 5-6 yıl olmuştur. Ofis ve evde HP 24" LCD w2448 kullanıyorum. Benim gibi faal olanların tercihi midir bilinmez ama çok uzun zamandır problem çıkartmaması gerek oyun gerekse iş için kullandığım ve sevdiğim bir monitör. Tavsiye eder miyim? Evet. Alternatifleri mutlaka vardır..Çok daha iyileri de çıkmıştır..

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Bütçenize göre "IPS" panel sahibi herhangi bir Mat LCD işinizi görür. Eizo monitörler sıf bu iş için üretilmiştir ve hala devam ediyorsa Kalibrasyon makinası ile birlikte gelir. Bununla beraber Asus'un 21-25" ebatlarındaki Pro Art serileri de %95 doğru renk verecek uygun fiyatlı monitörlerdir. Parlak LEd monitrölere takılmamanızı öneririm, Mat led ler ise olduça pahalılar. Apple Cinema Display pro mat serileri normallerinin 2 katı fiyata satılmakta.

zafografi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki Apple Cinema Display'in PC kasa ile uyum sorunu olamaz dimi

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Apple sistem kullanmıyorsanız apple monitör almayın. Eizo en az mat apple kadar iyidir. hatta daha iyidir. Daha ucuza gelir.

zafografi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler