Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik okulu mezunu musunuz??

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Anadolu meslek lisesi grafik bölümü ve ayrıca Uludağ Üniversitesi Grafik tasarım mezunuyum.

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
malesef okula gidemedim.. Kendi çabamla öğrendim bir çok şeyi hala çok eksiğim var ama zamanla o eksikleri tamamlayacağıma inanıyorum......

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Soruyu gördüm kısacık cevap verdim... yok değilim... bir keşkem var bu konuda, gidilmesi gerektiğine inanıyorum.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
benimde keşkem var

12 yaşında başladım tabelacılığa o zaman bilgisayarın b si bazı bankaların b sinde bile yoktu fırça ve kalemle başladık bu işe 93 de bilgisayar kulanmaya başladım hala ufak ufak takılıyorum öğrenmenin sonu yok herkes sayesinde birşeyler öğreniyorum bilgisayarcılara kızdım bilgisayar tamirini öğrendim bilgisayar hocalarına kızdım bilgisayar öğrendim macin başına oturupta öcü görmüş gibi bakan bilgisayar hocalarına bu sözüm şu anda pc atari gibi gelmekte bana pc ile çalışıyorum yokluktan dolayı mac alamıyoruz corel photoshop programlarını kendim öğrendim okula gerek görmüyorum 7 senede dahi olunuyorsa iyi valla ben birşey bilmiyorum demek ki 1-Usta adam kendini övmez bilinki biri kendini övüyorsa birşey bilmiyor demektir bu reklam dünyasında ilk öğrendiğim budur 2-çok konuşan kesin yalan söylüyordur 3-başkası bizden ucuz fiyat vermiştir işte bu külliyen yalandır acaba daha ucuza yaptırabilirmiyim takdiğidir 4-Hayatla pazarlık yapamıyorsan reklamcıylada yapma buda müşterilerimize bizi yalan söylemeye mecbur etme günaha girmeyelim senin yüzünden

ivles

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2003' te Ablamın bilgisayar hizmetleri ofisini açmasıyla ' Benimle var mısın? ' sorusu ile başladım bu işe 7 senedir bu sektörün içindeyim. Mektepli değilim ama bir ustam vardı o da ablamdı çok şey kazandırdı bana saolsun. Bazı şeyler kişinin kendisinde biter isterse yapar ve başarılı olur. Kişinin kendisini geliştirmesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar her şey hayal gücüyle ve yetenekle bitter bu meslekte okulunu okuyup bi yere gelemeyen insanlarda var..
bende liseden beri 3 yıl ordan 2 yılda yüksek okul mezunuyum biraz içinden gelecek başarmak. Bende 7 aydan beri piyasanın içindeyim.okul okumakta gerekli ama piyasa daha farklı talepler istekler onları karşılaya bilmek önemli olan....

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
yuksekokul mezunuyum.
Ewet bu ıste okul temelını werır kalanı da pıyasada ögrenılır dogru, ancak bakın bakalım bı etrafa kım tecrubesız eleman arıyor?
Tecrubesıs eleman deyıp işe alan da ne ıs yaptırıyor???

emmune

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende grafik tasrım ögrencisiyim şuan bir ajansta staj yapıyorum bence yeteneğin yanında eğitimde önemli :)

aysesevinc

🌱Yeni Üye🌱
grafik tasarım ve fotografcılık bölümünde okuyorum lise 3e gidiyorum 3yıldır grafkle ilgileniyorum

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Anadolu meslek lisesi grafik bölümünü bitirdim üni.dede halen grafik okuyorm..

berkancetin

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.berkancetin.com
1998 Yılından beri bu meslekteyim 6 sene eğitim gördüm...

Bir arkadaşın yorumu dikkatimi çekti bu meslekte alaylı olarak çalışan çok dedi...
Bende katılyorum evet çok ama bu gidişat çok yanlış.

Hani mutfağa girdiğimiz zaman alırız önümüze tencereyi içine gereken herşeyi koyarız,
salçasını biberini sebzesini vs vs. Bunlarda hayatımızda ki kendimize ne kattıklarımızla alakalıdır ama bir şeyi unutuyoruz.
Yemek hiç bir zaman TUZSUZ(Eğitim Şart) olmaz.

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
grafik ile ilgili hiçbir eğitim almadım hiçbir kursa katılmadım
lise mezunuyum 4 senedir grafikerliğin yanı sıra
muhabirlik gazete mizanpajı dijital baskı operatörlüğü vs... ne varsa yaptım :D