Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik okulu mezunu musunuz??

buket topal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben grafik tasarım olarak yazıldım liseye ve 2. sınıfta tasarım teknolojisi olarak deyiştirildi isim lise bitti zaten sıtajda yapıyodum direk iş hayatına atıldım stajlar hariç 2 yıldır çalışıyorum :)

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
bende bu yıl dışardan grafik tasarım ve fotoğrafçılık açık öğretim lisesi okuyacağım
6 ay oldu bu işe gireli.kurs eğitimi aldım bende

bluecrab

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende meslek lisesi grafik böülümü okudum daha sonra da grafik tasarım bölümü erciyes üniversitesi myo. bitirdim. yetenek varsa bunu geliştirmek kişinin elinde ister okusun ister bir yerde çalışarak öğrensin ama önemli olan istemek ...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Bende tamamiyle kendi çabamla bu işin içindeyim.Tabi bu sene net olarak şekillenecek okul okuyup okumayacağım.(ÖSS var da :D)

kırmızıoje

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
önlisans grafik mezunuyum ama kendimi programların üstünde yeterli bulmuyorum.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
ben grafik bölümü mezunuyum... 14 senedir grafik tasarımla ilgileniyorum... stajla birlikte 15 sene oldu...

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Turkiye'de YOK un Grafik Tasarima denkledigi Art&Design diye bir bolumden mezunum okulun ustune 5 yillik da bir piyasa deneyimim var. Ben isin teorisinden baslanmasi gerektigini dusunuyorum (Bunun adresinin illa universite olmasi gerekmiyor.) Teori olmadan kullanilan pratik temelsiz yapilara benziyor. ve malesef ornekleri ile sık sık karsilasiyoruz.

grafiker.iso

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1991 Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Bölümü Grafik Anasanat Dalı Mezunuyum. Serigrafi, Tipo, Ofset, Flekso ve Tifduruk baskı sistemlerinde uygulamalı tasarımcılık yaptım. Halen Ambalaj üretimi yapan bir matbaada grafik tasarım sorumlusuyum.
Yetenek>İlgi>Bilgi>Tecrübe=Grafik Tasarım

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben web tasarım we porogramlamacıyım ama grafik tasarıma yakın bir meslek +bir iş olarak seçtim grafik tasarımı:)
ali emre gibi tamamanen kendi çabalarımla bu işin içindeyim:)
(üniwersitede grafik tasarım düşünüyorum)

ssevall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 senedir grafik tasarım okuyorum ve bu alanda kendimi geliştirmeye çalışıyorum:)

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
okulunu okumadım.. okuduğum sadece bilgisayar yazılımdı... bu mesleği de "kimselerden" öğrendim.. yani kendim ;)

mouse

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uludağ üniv grafik mezunuym. ortalama 6 senedir bu işi yapıyorum.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
3yıl lise 2yılda meslek yüksekokulu okudum 2aydrda bir ajansta asistan olarak çalışıyorm.yetenek kesinlikle şart bizim sınıfta olupda hiçbirşey beceremeyenler vardı.birçok yerde var önemli olan istemek.

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
8 Senedir grafik tasarımla uğraşıyorum. Çeşitli Ajanslarda iş deneyimi kazandım... Şuan, Resim - İş Öğretmenliği Grafik Anasanatı 4. sınıf öğrencisiyim...Resim - Heykel - Seramik - Baskı Teknikleri ve olmassa olmazım grafik tasarım konusunda eğitimime devam ediyorum.

emin_123

🌱Yeni Üye🌱
ben 4. sınıf ogrencısyım ama calısarakta bır cok sey ogrenılıyo yanı sadece okul yetmıyo benım dusuncem bu kımse kızmasın ama sadece calısmakta yetmıyo YETENEK YETENEK YETENEK.

mahya

🌱Yeni Üye🌱
sanat denilen şey kimsenin tekelinde olmadığı için onu bir kurumdan öğrenemezsin yaradan ilham etmemişse sadece taklitçi olursun ""a bu bunu yapmış bende şurasını değiştreyim"" ahada ben yaptım dersin ama eğer sen sanatçıysan sen yaparsın başkası derki güzel fikir bende şurasına şunu koyayım..örnek benim avarım adamların avatarında ufak oynama yaptım hoş oldu amaç taklit değil farklı bakmalarını sağlamak bu arada 23 yaşındayım 13 senedir bu işle meşkulüm hemde öle böyle değil :p

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
6-7 Yıldan beri bu mesleğin içindeyim 18 yaşında başlamıştım.Değil corel folyonun ne olduğunu bilmiyorumdum :) şu an çalıştığım firamada grafikerlik ve dijital baskı operatörlüğü yapıyorum.Herşeyi kendim başardım :) ben bi dahiyim :)

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Bende alaylı olan kısımdanım :)
Bilgisayar programcılığı mezunuyum.. ama hep istediğim ama nasıl okunması konusunda da kimsenin beni yönlendirmediği bir meslekti 'grafikerlik'..
hiçbir zaman pişman olmadım mesleğimden :)
Onu çok seviyorum :inlove::inlove::inlove:

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mektep Yüzü Görmedik Be Anacığım Öyle İnternet Cafede Çalışırken PhotoShop'la Oynuyordum Bir Abi Geldi Kabilyetin var dedi aldı yanına bizi döve döve meslek sahibi etti işte. :) 6 Yıldan Fazla 7 Yıldan Az Bir Süredir Bu İşin İçindeyim..