Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her kelimesiyle doğru. Ama malesef her doğru olan gerçek ve uygulanabilir olmuyor. Ben sadece reklamcılıktan para kazanıyorum. 8 yıldan fazladır bu işten geçimimi sağlıyorum. Yaşadığınız şehirde nasıldır bilmem ama benim yaşadığım şehirde herkes herşeyi bilir. Müşterime her zaman saygı duyarım. Ancak işimede müşterim kadar saygılıyım. Ben piyasayı takip ederim. Örneğin mobilyacı için çalışacaksam rakiplerini takip ederim, kampanyaları promosyonları. Bana reklam yaptıran mobilyacı benim kadar takip etmez kendi sektörünün reklamını. Kendi işini takip edemeyen adam benim işimi benden iyi bilir gibi davranır renklere müdahale eder, kağıdı yatay kullanmışım dikey olsun der. Adama anlatamazsın gözünü kapatmış gelmiş sana ille dediği gibi olacak. Maksat ürününü, kampanyasını anlatmakmı yoksa içindeki tasarımcı ruhunu tatmin etmekmidir bilemiyorum. Bu duruma göre herkes tasarımcı. Mobilyacının istediği gibi çalışıyorsam ben sadece GRAFİKERİM, tasarımcı olan mobilyacı. BÜTÜN MOBİLYACILAR TASARIMCI OLABİLİİİİİİRRRRRR. (AMA KOMİK TASARIMCI)
ve bu arada tasarımcı hiç düşünmeden aslıda hareket edendir düşlerin üzerine gidendir ve onu yapmayı istemektir saten düşünen biri çizseydi insan gibi olurdu.. herkez düşünür önemli olan düşleri olan düşsel yaşamdan bu yaşama taşımaktır kagıda aktarmaktır..