Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"işte benim, işte budur!!!" diyebilendir. ben diyorum mesela hergün... ama başarılı bir tasarımcımıyım hayır. ama sanatçımıyım evet, ama başarılı bir sanatçımıyım hayır? demekki egoları düşük, özgüveni yüksek bir tasarımcıyım. buda demek oluyorki yerimi yurdumu biliyorumm...
Akademik eğitimle kendi tasarım gücünü harmanlamış farklı bir dünya görüşüne sahip tasarımlarında milyonlarda kişiyi ardında sürükleyecek tam donanımlı biri olarak tanımlayabiliriz.
:swear:alaylı mektepli takıntısı olmayıp,tasarıma sadece desen,grafik renk olarak bakmayan, ukalalık yapyamandır. bakır ustası tasarımcıdır, mobilyacı tasarımcıdır,boyacı tasarımcıdır, ev hanımı tasarımcıdır. kısacası herkes tasarımcıyım diyebilir. önemli olan yaptığın işin hakkını verebilmektir.
herkez tasarımcıdır çünkü mobilyacıdan küçük esnafa kadar herkez kafasında birşeyler tasarlar önemli olan herkezin düşünemediği beyinlerin püf noktalarına dem vuran tasarımlar sunmaktır bunun için program bilgisi matbaa bilgisi vs bir çok etap birbiri ile bağlantılı olarak ortaya birşeyler çıkartılır çok güzel afişler yapabiliriz kartvizitler farklı çalışmalar kurumsallar vs. herzaman en son yaptığımızdan çok daha farklı çok daha iyisini yapabilmektir önemli olan bence tasarımcı bu işi kaç senedir yapıyosa yapsın hiçbirzaman ben yaptımın peşinde olmamalıdır yeri geldiğinde mütevazi olmasını bilmelidir.