Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

***** grafik ve ********* veya ******* tanıyan varmı

stell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
MERHABA

arkadaşlar bu****** grafik -İstanbul ******* ve Grafiker ****** adlı şahıslar beni 600 tl dolandırıp kayıplara karıştılar. uzun zamandır arıyorum ulaşamıyorum tel da acık ama sevgili arkadaşlarımız dalga geçer gibi tel mesgule alıyolar ve kapatıyolar. istanbuldaki grafiker arkadaşlarım lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz. tanıyorsanız lütfen bana msj atınız. şimdiden ilgilenen arkadaslara teşekür ederim...

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bölüm kuralları ile ilgili genel hatırlatma!!!

1. Grafiker ve İşveren Sorunları ile ilgili bölümlerde kesinlikle işletme isimleri ve şahıs isimleri geçmeyeceğini konu açarak sorunlarını anlatan tüm üyelerimizin kabul ettiğini ve bu kuralları görmediğini söyleyeceği her mazereti grafikerler.net tarafından kabul edilmeyeceğini onaylamışlardır.
  2. Doğacak her hangi bir yasal durumda üye yazdığı mesajlardan sorumludur.
  3. İlgili bölümler “iş hayatında karşılaşılan sorunlar” ile ilgili olup ne gibi bir davranış gösterilmesi gerekliliği açısından daha deneyimli ya da ilgili konuda düşünceleri olan üyelerimizin fikir paylaşımında bulunması için açılmış bölümlerdir.
  4. Bölüme yazı yazan her üye Genel Forum Kuralları’ na bu bölümlerde de uymak durumundadır.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Nasıl dolandırıldınız anlayamadım?
Açık olarak anlatabilir misiniz ?

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Yok ben açık derken onu kast etmedim :)
Yani olay nasıl oldu, dolandırıldım derken kast ettiğiniz nedir demek istedim ...

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben tahmini bir şey söyleyeyim :) ,arkadaş bir tasarım yapmıştır, 600 liraya anlaşmışlardır ve sonunda para arkadaşa ulaşmamıştır..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Kaç kişinin daha başına gelicek acaba akıllanmanız için :)

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Üzücü muhabbetler ya,sen bir iş aldım diye sonuna kadar kasıyorsun ve önemsiyorsun ama karşındaki seni keriz yerine koyuyor ve emeğini eziyor geçiyor.
Herhalde bunun sonu yok..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Al işte bende son çalışmamda tanıyorum az çok diye hiç bir garanti almadım... Aylarca çalıştım... Adam iflas etmek üzereyiz dedi kaldım ortada ... Oda benim için son oldu bundan sonra asla işimi şansa bırakmam... İşlerine gelirse...

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Para peşin kırmızı meşin :D
yoksa işin ucu sarpa sarıyor..

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Geçmiş olsun kardeş ama İstanbul'da samanlıkta iğne aramak gibi olur bu şahısları aramak. İnşallah burada değillerdir de bulabilirsin. Ayrıca polise başvurdun mu?

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Arada anlaşma sözleşme yoksa ve yaptığı çalışmalar bir yerde kullanılmıyorsa ve kendi yaptığını kanıtlayamazsa polis hiçbirşey yapmaz :)

O yüzden işe başlarken sözleşme falan yapın %25, %50 gibi kısımlarını peşin alın. İşe başlamadan önce ön gösterim sunun asıl çalışmaya belli miktarını aldıktan sonra başlayın...