Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiker gözüne ihtiyacım var

zumsuk

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle hepinize merhaba.2001 yılından beri programlama ile uğraşıyorum ve yer yer tasarım ve dizayn için bilgi gerektiren yerler oluyor.Renklerin uyumu vs.. vs..

Hazır şeyleri sevmediğimden kendi tasarımımı yapmaya çalışıyorum.Fakat grafikten pek anlamıyorum.Bu sene güzel projem var ve bunu canlandırmam gerek.Bu yüzden grafik işine bulaşmam gerekirdi...Linux kullanıyorum bu yüzden gimp ile işlemlerimi hallediyorum.
---

adresinde bir site var.Bunun üstünde çalışıyorum.Site çalışmıyor, sadece grafik için test.Bir iki şey daha..Üstte menü var, 3 kısım var.

Renk tonları vs.. için fikrinize ihtiyacım var.ÜStteki menüde bir problem var.Birşey eksin.Menü ile ayrım mı bilmiyorum ama eksik olan birşey var ve bulamıyorum.

Renk tonu pek iyi değil sanırım.Site renk tonu ve tasarımı hakkında fikrinizi almak isterim.

Bu arada ana sayfa dünya var bu ne derseniz eski bir tasarımdan kalma.Onları halledicem.Bundan önceki bir kaç resmi vermek istiyorum ;

düzeltme : Sitemin tasarım açısından güzel fakat fazla renkli yada çok donuk deil şık olması için uğraşıyorum.

teşekkürler