Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

GrafikER olmak istiyorum seneye tablet alıcam önerileriniz nedir ?

qreafiker

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar seneye yazın tablet almak istiyorum ama hiç bir fikrim ve ya bilgim yok önerileriniz nelerdir fiyat sınırım 150:TL yardım edin...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
fikriniz ve bilginiz yoksa tableti neden alıyorsunuz ?

qreafiker

🌱Yeni Üye🌱
Başlıkta Yazıyor Grafiker olamk isyorum ve 50 kişi bakmış 1 kişi bile yorum yapmamış.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
grafiker olmak istemenizle tabletin alakası ne onu anlayamadım izahınız yalnış olduğu için yorum yapılmamış olabılır :)
Ben grafiker olurken tabletim yoktu:D

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
150 tl lik bir tabletle ne gibi bir tasarım düşünüyorsunuz anlayamadım ? Tabletle falan uğraşma masa üstü bilgisayar falan al kur tasarım yapacağın yada öğreneceğin tasarım programını işine bak derim ne yapcan tableti mableti :)

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence de önce bi başla bakalım grafiker olmak isteğini gerçekleştir. Sonra diğer konularla ilgilenirsin. Hem seneye kadar tablet modelleri de fiyatları da bolca değişir. Ona o zaman bakarsın ;)

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
arkadaşların genel olarak yazdığı gibi,

Grafik tablet bir araçtır ve sizin yeteneklerinizi sonuna kadar kullanmanızı sağlar.
En iyi boyalar ve fırçalar sizi Picasso yapmayacağı gibi en iyi T cetveli mühendis yapmayacaktır.

Grafiker olmak için öncelikle eğitiminize yön vermelisiniz ve eğitiminizde yol alırken alt branşları seçebilirsiniz.

UC Logic'in A6 modellerine dilerseniz bakabilirsiniz ama dediğim gibi öncelikle ne yapmak istediğinize karar verirseniz daha kolay

TeknoBiyotik: UC Logic Lapazz FunPad FP640 1024 Basınç Hassasiyetli A6 Grafik Tablet - Grafik Tablet - Çevre Birimleri