Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GrafikER olmak istiyorum seneye tablet alıcam önerileriniz nedir ?
grafiker olmak istemenizle tabletin alakası ne onu anlayamadım izahınız yalnış olduğu için yorum yapılmamış olabılır Ben grafiker olurken tabletim yoktu
150 tl lik bir tabletle ne gibi bir tasarım düşünüyorsunuz anlayamadım ? Tabletle falan uğraşma masa üstü bilgisayar falan al kur tasarım yapacağın yada öğreneceğin tasarım programını işine bak derim ne yapcan tableti mableti
Bence de önce bi başla bakalım grafiker olmak isteğini gerçekleştir. Sonra diğer konularla ilgilenirsin. Hem seneye kadar tablet modelleri de fiyatları da bolca değişir. Ona o zaman bakarsın
Grafik tablet bir araçtır ve sizin yeteneklerinizi sonuna kadar kullanmanızı sağlar. En iyi boyalar ve fırçalar sizi Picasso yapmayacağı gibi en iyi T cetveli mühendis yapmayacaktır.
Grafiker olmak için öncelikle eğitiminize yön vermelisiniz ve eğitiminizde yol alırken alt branşları seçebilirsiniz.
UC Logic'in A6 modellerine dilerseniz bakabilirsiniz ama dediğim gibi öncelikle ne yapmak istediğinize karar verirseniz daha kolay