Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
grafiker olmak gibi bir hayalim yoktu, moda tasarımcı olmak isterdim. moda tasarım okudum ama tekstil sektöründe iş bulamayınca grafik tasarımcı oldum çıktım. iş teknik öğretmeni, terzi, vb. el becerisi gerektiren meslekleri de yapabilirdim.
kesinlikle MÜEZZİN olmak isterdim. Şöyle eski ve küçük bir osmanlı camisinde, manevi havası yüksek, bahçesinde çocuklarla, cemaatle sohbet edebileceğiniz küçük bir cami. O caminin müezzini olmak isterdim.
efes pilsende çalışmak isterdim ben aga maaş vermesinler ö.diil fabrikada yatarım bana sınırsız alkol versinler yeter o olmasada çok param olmasını isterdim hayrıma içinden votka redbul akan bi çeşme yaptırırdım
grafiker ve fotoğrafçıyım. genelde spor etkinlikleri yada maç fotoğrafları çekiyorum. kesinlikle sporcu olmak isterdim. boyum 1.70 olduğundan futbolcu olmayı çok isterdim.
Bu konuda sanki yarama basmak için açılmış gibi ki ben mümkün olabildiğince uzaklara malzeme götüren bir kamyon (tır) şöförü olmak isterdim ve hala da fırsat bulsam olmaz demem ...