Kurtulmanın zamanı geldi ise :)
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 11 May 2009 #81 Kurtulmanın zamanı geldi ise
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 11 May 2009 #82 Fatos KESKİN' Alıntı: Hikayeyi burda noktaladın Ulaş :rofl: Genişletmek için tıkla ... Market açıyoruz..biraz daha kasarsak zincir bile oluştururuz... crazyglad' Alıntı: Kurtulmanın zamanı geldi ise Genişletmek için tıkla ... Yok daha zamanı gelmedi sanırım..Ben uyuyakalmışım rüya sadece
Fatos KESKİN' Alıntı: Hikayeyi burda noktaladın Ulaş :rofl: Genişletmek için tıkla ... Market açıyoruz..biraz daha kasarsak zincir bile oluştururuz... crazyglad' Alıntı: Kurtulmanın zamanı geldi ise Genişletmek için tıkla ... Yok daha zamanı gelmedi sanırım..Ben uyuyakalmışım rüya sadece
wwaslıww 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Ara 2008 Mesajlar 2,427 Tepkime puanı 58 11 May 2009 #83 madem adada kaldık boş boş vakit geçirmeyelim 1. ıssız ada toplantısını yapalımhem herkes katılmıs olur
madem adada kaldık boş boş vakit geçirmeyelim 1. ıssız ada toplantısını yapalımhem herkes katılmıs olur
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 11 May 2009 #84 Evet resimleride graphictürk çeker
grafikçe_ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Ocak 2009 Mesajlar 1,091 Tepkime puanı 66 11 May 2009 #85 wwaslıww' Alıntı: madem adada kaldık boş boş vakit geçirmeyelim 1. ıssız ada toplantısını yapalımhem herkes katılmıs olur Genişletmek için tıkla ... crazyglad' Alıntı: Evet resimleride graphictürk çeker Genişletmek için tıkla ... resimler videolar ne zaman yayınlanır?
wwaslıww' Alıntı: madem adada kaldık boş boş vakit geçirmeyelim 1. ıssız ada toplantısını yapalımhem herkes katılmıs olur Genişletmek için tıkla ... crazyglad' Alıntı: Evet resimleride graphictürk çeker Genişletmek için tıkla ... resimler videolar ne zaman yayınlanır?
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 11 May 2009 #86 Valla elimize şartlara bağlı ne zaman yayınlanıp yayınlanmayacağı
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 12 May 2009 #87 Ters psikolojiyle herkesi ''darma'' duman eden soru gelir Kara göründü...
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 12 May 2009 #88 biz denizdemiydik kara göründü
g.ecglr Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 5,633 Tepkime puanı 124 Yaş 38 12 May 2009 #89 Allah hepinizi nasıl biliyorsa öyle yapsın emi Yani daha yeni gördüm ve yıkıldım gülmekten Ama benide unutmamışsınız çok sağolunarkadaşlar
Allah hepinizi nasıl biliyorsa öyle yapsın emi Yani daha yeni gördüm ve yıkıldım gülmekten Ama benide unutmamışsınız çok sağolunarkadaşlar
AS_MASK 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 26 Tem 2008 Mesajlar 266 Tepkime puanı 6 12 May 2009 #90 Gökhan Tekin : Tamam sakin olun bir gemi yanaşıyor Metmetsoy : O gemi değil hamburger (karnı açıkmış) Volkan TEKİN : Issıs adadan gemiye ıssız adadan gemiye beni duyuyormusun tamam. Gemiden : Sizi duyuyorum ben clp gemi kaptanı ( AS_MASK ) tamam derdiniz nedir. damla1 : Derdimiz mi şeyyy ..ya ne olacak adada mahsur kaldık tamam Gemiden :YApmaya bende sandım piknik yapıyorlar.TAMAM Gemiden : Gemiye girmek için herkez zip parolasını söylesin. Son düzenleme: 12 May 2009
Gökhan Tekin : Tamam sakin olun bir gemi yanaşıyor Metmetsoy : O gemi değil hamburger (karnı açıkmış) Volkan TEKİN : Issıs adadan gemiye ıssız adadan gemiye beni duyuyormusun tamam. Gemiden : Sizi duyuyorum ben clp gemi kaptanı ( AS_MASK ) tamam derdiniz nedir. damla1 : Derdimiz mi şeyyy ..ya ne olacak adada mahsur kaldık tamam Gemiden :YApmaya bende sandım piknik yapıyorlar.TAMAM Gemiden : Gemiye girmek için herkez zip parolasını söylesin.
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 12 May 2009 #91 g.ecglr' Alıntı: Allah hepinizi nasıl biliyorsa öyle yapsın emi Yani daha yeni gördüm ve yıkıldım gülmekten Ama benide unutmamışsınız çok sağolunarkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aaaa aşk olsun seni untmak mumkunmu cadı
g.ecglr' Alıntı: Allah hepinizi nasıl biliyorsa öyle yapsın emi Yani daha yeni gördüm ve yıkıldım gülmekten Ama benide unutmamışsınız çok sağolunarkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aaaa aşk olsun seni untmak mumkunmu cadı
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 12 May 2009 #92 Hatice ÇAVDAR' Alıntı: bence ada da hemen bir bal üretim ekibi kuralım, sonrasında işi ticarete dökeriz :=)))) malum ıssız adada olmak gibi bir karizmamız olacak:=)))))) Genişletmek için tıkla ... Bence ayçiçeği yetiştirin.Çok iyi olur.Tam on Nümero:rofl:
Hatice ÇAVDAR' Alıntı: bence ada da hemen bir bal üretim ekibi kuralım, sonrasında işi ticarete dökeriz :=)))) malum ıssız adada olmak gibi bir karizmamız olacak:=)))))) Genişletmek için tıkla ... Bence ayçiçeği yetiştirin.Çok iyi olur.Tam on Nümero:rofl:
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,410 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 3 Mar 2010 #93 ayçiçeği yetiştirmek ıssız adada Nihat BAYSAL' Alıntı: Bence ayçiçeği yetiştirin.Çok iyi olur.Tam on Nümero:rofl: Genişletmek için tıkla ... he he çekirdekleri çitleriz artık :rofl:
ayçiçeği yetiştirmek ıssız adada Nihat BAYSAL' Alıntı: Bence ayçiçeği yetiştirin.Çok iyi olur.Tam on Nümero:rofl: Genişletmek için tıkla ... he he çekirdekleri çitleriz artık :rofl:
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 3 Mar 2010 #94 artık orası ıssız bir ada olmaz 200 bin nüfuslu bir ada olur... heybeliadada bile o kadar kişi yok
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,410 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 3 Mar 2010 #95 düzletiyorum finfik' Alıntı: artık orası ıssız bir ada olmaz 200 bin nüfuslu bir ada olur... heybeliadada bile o kadar kişi yok Genişletmek için tıkla ... 214.957 kişi olacaktı
düzletiyorum finfik' Alıntı: artık orası ıssız bir ada olmaz 200 bin nüfuslu bir ada olur... heybeliadada bile o kadar kişi yok Genişletmek için tıkla ... 214.957 kişi olacaktı
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 3 Mar 2010 #96 graphicturk' Alıntı: 214.957 kişi olacaktı Genişletmek için tıkla ... belki 15 bini kurtulur
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,410 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 3 Mar 2010 #97 valla küçücük bir ada finfik' Alıntı: belki 15 bini kurtulur Genişletmek için tıkla ... sonradan gelenleri denizde bıraktık zaten
valla küçücük bir ada finfik' Alıntı: belki 15 bini kurtulur Genişletmek için tıkla ... sonradan gelenleri denizde bıraktık zaten
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 3 Mar 2010 #98 graphicturk' Alıntı: sonradan gelenleri denizde bıraktık zaten Genişletmek için tıkla ... ben sonradan geldim...
graphicturk' Alıntı: sonradan gelenleri denizde bıraktık zaten Genişletmek için tıkla ... ben sonradan geldim...
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,410 Tepkime puanı 352 Yaş 52 Web sitesi www.graphicturk.com 3 Mar 2010 #99 su sıcaktır ya finfik' Alıntı: ben sonradan geldim... Genişletmek için tıkla ... üzülme :rofl: tropik ıssız adadayız
su sıcaktır ya finfik' Alıntı: ben sonradan geldim... Genişletmek için tıkla ... üzülme :rofl: tropik ıssız adadayız
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 3 Mar 2010 #100 graphicturk' Alıntı: üzülme :rofl: tropik ıssız adadayız Genişletmek için tıkla ... büyük mü bari ada.. ?
graphicturk' Alıntı: üzülme :rofl: tropik ıssız adadayız Genişletmek için tıkla ... büyük mü bari ada.. ?