Fatos KESKİN
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz gelin şekerlerim, burda acctivations çok :rofl:
Daha tuttuğumuz balıklarla mangal yapıcaz :rofl:
Daha tuttuğumuz balıklarla mangal yapıcaz :rofl:
Ben bir vektörel buldum gelin sizde :wink:Ama benide alın can simidi her türlü simidi atın kurtarın
Dilara Gençyılmaz: Hiii.. Eleştiri yapamicam.. Bilgisayarımın sarjı bitmese bare..
Ben bir vektörel buldum gelin sizde :wink:
Burda bari bilgisayar düşünme dilara, tatilin tadını çıkar
Ama benide alın can simidi her türlü simidi atın kurtarın
evet :artipuan:Ben en son sizi pankartta bırakmıştım arkadaşlar yerleşmişsiniz adaya bakıyorumda Graphicturk ordaki filiz damar benmiyim
lovies boğulacak yoksa can simidi istedi:smile:graphictürk:adada bile olsak paylaşımlara devam etmeliyim
sanada teşekkürler denizSüper bir senaryo ya...graphicturk' e ayrıca teşekkürler oyuna benide dahil ettiği için
ada felan farketmez göreve devamlovies boğulacak yoksa can simidi istedi
Süper bir senaryo...graphicturk' e ayrıca teşekkürler oyuna beni de dahil ettiği için
------------------------------
Grafikerler.net ailesinin adadaki kurtuluş hikayesi başlıyor:
Gece masum karartısını, adanın sessiz uğultusuna bırakmış...ateş kıvılcımları, ay ışığı altında birbirine destek olmaya çalışan bu muhteva gücün, direşini izliyordu yıldızlar.Deniz yavaşca dalgasını savuruyor, onlara bu muhteşem ezgide eşlik ediyordu.
Crazytalk:
Olan biteni izlemeyi bırakıp, insanları tanımaya çalışıyordu.
Bu mutlu aile ortamı açlıklarını bir nevi dindirsede, içlerinden gelen açlklık duygularını bastırmaya yetmiyordu.
grafishop : Siz de de bir açlık hissi var mı ?
mehmetsoy : Evet
g.ecglr : Hem de nasıl, seni bile yerim
Volkan TEKİN : Durun arkadaşlar mantıklı düşünelim, sistemli bir grup kurup aramaya başlayalım.
aslı : Bu görevi graphictürk' e bırakalım, o arama ve bulma konusunda çok iyi...
graphictürk : Evet eksikleri ve ihtiyacımız olan şeyleri belirlemeye başlayalım hemen.
creedwer : Hemen başlayalım Nerden başlıcaz
mhmt şhn : Offf ya evimi özledim, şimdi tv izlemek vardı.Gerçi daha baskıya göndericek işlerim var :S
damla1 : İstanbul toplantısına gitmem lazım :sadsmile:
Bulut MANASTIR : Zaten herkes burda damla, üzülme
Gökhan Tekin : Sakin olun arkadaşlar, tatilin tadını çıkartın.Sabah birşeyler düşünürüz.
Mehmetsoy : :Uykum geldi :sleepy:
Volkan TEKİN : Haydi arkadaşlar, aramaya ne zaman çıkacağız ? Burayı bla..bla ya çevirenleri atarım denize
Blueden: Bana mı atıcaksın Volkan abi... Ben şımaranlara nar'a atarım
Fatos Keskin : Bırakalım yemek işini, ben memnunum halimden...çalışmak yok, yemek derdi yok...tatilin tadınmı çıkartalım :rofl:
Blueden: Işıkları söndürüyorum
Dilara GENÇYILMAZ: Pc' imsiz uyumam ben...hıh
Lovies: Beni de aranıza alın korkarım ben
filizdmr: Yanımda taşıdıgım 3 ü 1 aradalardan, Kahve yapıyım için en iyisi
Blueden: Süper olur
Yasemin : Deniz suyundan alalım...ateşte pişirelim o zaman
Kasta095: Kurtulmasakta olur, moskovaya gitmek istemiyorum...sizinle kalıyım
Kahveler içilir...ve muhteşem aileye uykuya dalar.onları sabah büyük bir macera beklemektedir.
Sabah olur yeni bir gün yeni bir maceraya gözlerini açarlar...
Crazytalk:
Off rüya değilmiş
grafishop : gerçekten burası gerçekmi ?
mehmetsoy : Evet
g.ecglr : süper süper bende hep böyle bir yer hayal etmiştim
Volkan TEKİN : Arkadaşlar sakin olun yeni bir gün herkez görevini bilsin yanlış yere eşyalarınızı koymayın herkez kendi alanını (konusuna ) kullansın etrafı dağıtmayın ...
graphictürk : arkadaşlar ben bir balık yakaladım paylaşalımmı acıkan varmı
damla1 : offf ya nerden çıktı istanbul toplantısı varken nerelere düştük
Gökhan Tekin :Bu durumda nasıl çare bulacağımıza bakalım
Blueden: Burda web tasarımı bilmeyenlere öğretmek lazım börtü böcek
Fatos Keskin Dert etmeyin biri bizi bulana kadar rahatınıza bakın
Dilara GENÇYILMAZ: Olamazz pm şarjı bitti bittim ben
filizdmr: Böyle dinlenme fırsatı yakalanmaz mazeretimizde var ,üstüne misss gibi hava
Yasemin : Nasılda yanlış yöne yüzmüşüz anlamadımki....
Kasta095: Ben burdamı kalsam ne baya ısınmaya başladım
Kısa bir özet:
Kısa bir sohbetten sonra:
Görev son hızıyla devam etmektedir.Kendi hayatlarından çok, ailesinin fertlerinin hayatları onlar için daha önemlidir.Paylaşma ruhunun verdigi izdişamla yapacakları çok iş bulunmaktadır.Onlar yorulmak ve isyan etmek yerine bulundukları ortamın tadını çıkartmaktadırlar.
Sitede nöbetçi olan blueden ve filizdmr zaten hiç uyumamış...biri sağda biri solda adayı korumuşlardır.
İlk olarak Volkan TEKİN uyanır ve kurtulma planlarını planlamaya başlar.
Gökhan TEKİN ise farklı bir strateji geliştirmektedir.Böylellikle kendilerine B planı yaratmış olacaklardır.
graphictürk, mehmetsoy : mhmt şhn : 1.arama grubunda;
Bulut MANASTIR : Mehmetsoy Lovies:
2. Arama grubunda yer almaktadır.2.arama grubu adayı gezecek ve inceleme yapacaktır.
Kasta095 ve yasemin laptop şarjlarını birleştirip, iletişim kurmaya çalışmaktadır.
Dilara GENÇYILMAZ ve grafishop ise her ihtimale karşı orada kalabileceklerini düşünerek, gece için barınak yapabilecekleri olanakları değerlendirmektedir.
Aslı onlara yardım etmektedir.
Fatoş KESKİN, filizdmr ve blueden ise pankart, ateş gibi iletişim yollarını düzenlemeye çalışıp, kurtulma çabalarınını etkinleştirmekle uğraşmaktadır.
Crazytalk ve g.ecgler' in sesini duyarak...herkes kafasını onlara çevirir:
ve herkes bir anda susar.
....