grafikerler.net çalışma
veruzgar 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 31 Ocak 2008 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Yaş 39 Web sitesi www.adagroupreklam.com 6 Nis 2009 #1
N N/11 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 2,184 Tepkime puanı 23 6 Nis 2009 #2 açıkça soylemek gerekirse olmamış hani grafik tasarım yazmasan bu çalışmanın ne anlama geldiğini anlamıyacağım
açıkça soylemek gerekirse olmamış hani grafik tasarım yazmasan bu çalışmanın ne anlama geldiğini anlamıyacağım
serious_angel 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Mar 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 6 Nis 2009 #3 grafik tasarımı oraya yazmasaydın arının altına olsaydı,orayada farklı bir resim koysaydın daha güzel olurdu,ama çalışmaya bişy demiyorum güzel olmuş ilginçlik katmışsın tebrikler..grafik tasarımada bu yakışır
grafik tasarımı oraya yazmasaydın arının altına olsaydı,orayada farklı bir resim koysaydın daha güzel olurdu,ama çalışmaya bişy demiyorum güzel olmuş ilginçlik katmışsın tebrikler..grafik tasarımada bu yakışır
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 6 Nis 2009 #4 serious_angel' Alıntı: grafik tasarımada bu yakışır Genişletmek için tıkla ... Yakışan nedir ve yakıştırma mantığınız nasıl işler?
serious_angel' Alıntı: grafik tasarımada bu yakışır Genişletmek için tıkla ... Yakışan nedir ve yakıştırma mantığınız nasıl işler?
veruzgar 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 31 Ocak 2008 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Yaş 39 Web sitesi www.adagroupreklam.com 6 Nis 2009 #5 aklıma geldi böyle bişi yapıyım dedim. yoruma açık nasıl olsa..
serious_angel 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Mar 2009 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 7 Nis 2009 #6 yani orda eller farklı olmuş,grafik değişiklik ister,hep aynı şeyleri yapmak yapmamaktan iyidir,bn böle öğrendim sizi bilemem
yani orda eller farklı olmuş,grafik değişiklik ister,hep aynı şeyleri yapmak yapmamaktan iyidir,bn böle öğrendim sizi bilemem
ofluvahdet ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Kas 2008 Mesajlar 110 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.cyber-warrior.org 7 Nis 2009 #7 Düşünce güzel yalnız resimler uygun olmamış...