Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
blueden ne güzel yazmışsın arkadaşım yüreğine sağlık.. çok da doğru yazmışsın hani hepyek seninde bayram kartın pek şık hepinize teşekkürler.. iyi bayramlar olsun..
Yanlış anlaşılmasın arkadaşım; o yazı bana mail ile geldi yazanın yüreğine sağlık, gerçekten güzel yazmış, bende sizinle paylaşmak istedim kutlama mesajı oldugu için belirtmedim.
Üst tarafta sanırım senin m a i l in ne demek istiyor... Emin değilim. Fakat alt tarafı ben de anlayamadım. Kuyudan taşı çıkartmakta sanırım kendisine kalıyor... :S
natuvan adlı arkadaşımız, İsmail peygamberin babası tarafından kurban edilmesini hatırlatarak, senin İsmail'in ne demiş? İsmail burada en kıymetli ve sevilen varlığı temsil etmekte.
natuvan adlı arkadaşımız, İsmail peygamberin babası tarafından kurban edilmesini hatırlatarak, senin İsmail'in ne demiş? İsmail burada en kıymetli ve sevilen varlığı temsil etmekte.