Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hem bir grafiker eşim var hemde bilmediklerimi öğrenmek birde ****** şu adresi mümkün olduğunca çok yaymak ve ziyaret almasını sağlamak bilimsel bir araştırma için yardımcı olursanız sevinirim
Buraya üye oldum. Çünkü; bilinmez bir neden den sıcak geldi bana. Üye olmamın yararı olacağı düşündüm. Sonuç olarak buradayım. Güzel paylaşımlar dileğiyle...
en eski üyelerden biriyim ama neden üye olduğumu hatırlamıyorum tek hatırladığım o zamanlar sitenin yeni açılmış olduğu :utann: sanırım neymiş bu diyip merak edip üye olmuştum :surprised: nerden bilebilirdim ki birgün buranın; içinde kaybolup gideceğim kadar büyüyeceğini :angel:
örneklerle, fikirlerle gelişmek,geliştirmek, bakış açısını genişletmek, bir işe gönül verdiysen ona sahip çıkıp, bu tür platformlar aracılığıyla işine saygını göstermek gerekir...
buraya üye oldum çünkü corel ile ilgili dersler arıyordum. birçok forumda varım. ama buradadaki daynışma ve ortam çok güzel,sıcak ve seviyeli. Bu forum'u seviyorum.
üye oldum çünkü bir reklam ajansım bilgi sahibi olmaadan fikir sahibi olanlar değilimgrakifer arkadaşları eleştirmek için önce bunu öğrenmem gerekti 2 yıldır corel ve photoshop çalışıyorum yeterli durumdayım ancak daha öğrenilecek çok şey var bu sitede hepsini buluyorum hepinize sevgiler emeklerinize sağlık
meslek lisesi son sınıftayım halkla ilişkiler okuyorum ama ya fotoğrafçılık okumayı düşünyorum yada halkla ilişkilerde reklamcılık o yüsden bu sitede istediğim ve aradığım herşeyi buluyorum burayı seviyorum
kendimi bazen bir Rıdvan Dilmen, bir Ahmet Çakar bazen Armağan Çağlayan bazense Bülent Ersoy gibi hissettirebiliyor.. yapılan çalışmalara yorum yapabilme hakkımın bende saklı olmasından ötürü.