Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
grafikerler.net' e üye oldum çünkü; daha yeni başlayacak olsam da ben de bir grafikerim ve acemi de olsan, profosyonel de olsan, aradığın her şey burada!
çünkü günde en az ne olursa olsun 2 saatimi grafiğe harcıyordum. bu siteye üye oldum bir çok şey öğrendim ve artık o 2 saat daha dolu geçiyor, daha işe yarar ürünler çıkartabiliyorum
çünkü; bilen bilmeyen kişilerin birbirlerine sahip çıkmaları ve yönlendirmeleri güzel birşey, ellerinden gelen tüm paylaşımları esirgemeden kullanmak ; forumun kalitesini ortaya koyuyor zaten anlatmaya gerek yok
Grafikerler.net'e üye olmuşum (!) çünkü oldugumdan haberim yoktu birisi üye olmuştu sonra beni de üye yapmış,o burayı çok sevmiş benimde sevecegimi düşünmüş bende iyi ki üye olmuşum derim o zaman
Grafikerler.net'e üye olmuşum (!) çünkü oldugumdan haberim yoktu birisi üye olmuştu sonra beni de üye yapmış,o burayı çok sevmiş benimde sevecegimi düşünmüş bende iyi ki üye olmuşum derim o zaman
Çünkü Ben bir grafik tasarımcıyım Çünkü Ben bir ressamım Çünkü Ben bir fotoğrafçıyım. Çünkü Benim Hayatım Bunlar Geleceğim Bunlar ArtDirector Olucagım... Çünkü Bu Site Güzel. Çünkü Bilgi Paylaşılarak Kazanılır. Çünkü Burada Her Telden İnsan Var. Çünkü Ben bu siteyi seviyorum. (özel üyelik dısında eskiden yoktu)