Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

by_nokıa

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar ben Kenan VATANSEVER/1989 ADANA/Ceyhan
Çok yeni olmakla beraber 3 günlük bi reklam ajansı actık 3 ortak ve ortaklarım lise ve üniversite arkadaşlarım sektörede 1 yıllık bir geçmişimiz var ama bilgisayarla 6 yıldır hem hobi hemde egitim anlamında tanışmışlıgımız var henüz fazla baglantımız yok ama siz degerli arkadaşlarımız sayesinde birlik ve beraberlik içinde daha güzel yerlere gelecegimizi düşünüyorum...

Umarım her şey çok güzel olur...

siyahincim

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben zehra kasım hocamın öğrencisiyim tam anlamıyla grafiker olmaya iyi işler cıkartmaya meyilliyim hiç iş deneyimim yok sadece hocamın verdigi temel bilgilerle ilerliyorum bazen pc basında sabahlıyorum ben bu işi meslek edinmek ilerletmek istiyorum ins olur diyorum :)

fatih0644

🌱Yeni Üye🌱
slmlar dünyanın zor olan mesleğinden birini yapanlar,grafikerler...
ben ankaradan 25 yıllık fatih, 4 yıllık matbaa öğretmenliğini bitirdim ve serigrafi,tipo,ofset ve grafik tasarım aşamalarında liseden beri çalışmaktayım,oda 9 yıl oluyo galiba,aslına bakarsanız bende bu alanlardan hangisinde iyi olduğumu bilmiorum,ama şu var,hiç bizaman beni işten çıkarmadılar, ben çıkmak zorunda kalmışımdır :)) hepineze saygılarımı sunarımm...