Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ChOOpie

🌱Yeni Üye🌱
kendi kendime mi :)
heves yaptım ordayım burdayım şurdayım :)ilgimi çeken şeylere burnumu sokuorum işte:D

prompo333

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Mersinden Çağdaş Grafiker ve uygulamalı reklamcıyım İştigal Alanım Parasını veren müşteriye Çelincır uzay mekiğini bile yaparım. istiyen olursa onada yaparım :)

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
Nerde oldugumu bilmiyorum, Ayaklarım yere basmıyor ve önümü göremiyorum. Kendimden başka kimsem yok, göz kapaklarımı parmaklarımla açıp uyanıyorum ve yatarken kirpiklerime yaslanıyorum. Adım yok önünde bi ek yada sonunda nokta yok, virgüllerimle yaşıyorum. Grafikerim diyorum, kendim bile inanmıyorum çokk yoruldum... Çok yoruldum...

medyaajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar mrb benim adım volkan istanbulda bi reklam şirketinde aplikasyoncu olarak çalısıyorum işimi çok seviyorum + grafikerliği öğrenmeye çalısıyorum buda çok sevdiğim bi meslek hobilerim otomobil yarısları futbol özellikle ps oynamak istanbula yeni geldim yeni dediğim 5 ay kadar çevre edşnmeye çalısyorum işte yasım 24 bağcılarda kalıyorum. burda heryer reklam kokuyor:D

HardNRoll

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu bölümü yeni gördüm, merhaba arkadaşlar..
istanbuldan aranıza katılıyorum.. klasik piyasa operatörüyüm, grafikerim diyemem, sadece olmaya çalışıyorum.. sabah 9 - akşam 7 ( mesailer hariç ) binlerce insanın ağız kokusunu, 3 kuruş için çekiyorum.. hangimiz çekmiyoruz ki ..
haricinde rock müzik dinliyor, davul dövüyorum.. bu aralar fazla kilo yaptım, onları vermeye çalışıyorum..

diğer arkadaşlara merhaba diyorum ..

Grafik Canavarı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.niziphalkinsesi.com
ben grafik canavarı

adım müslüm gaziantep teyim
adıma ve ortaklık yaptığım ajans matbaa 3 yerel gazete reklam tebela tanıtım firmaları var
ve bu konularda hizmet veriyoruz ayrıyeten ailemle hayvancılık ve tarım sektöründe de yeni projelere başladık

ben sadece corel drawı seviyorum ne kadar sevdiğimi kimse anlayamaz
bi onunla sıkı bi dostuz

coreli öğrenmek için altı yıl şu an ortak olduğum firmada bedava çalıştım

kopyacılık konusunda üzerime yoktur her türlü çizimin birebir aynısını çizerim güvenlik hatlarıyla

fakirim zenginim bekarım :)

ahmet sarıoğulları

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.asreklam.net
mrhb ben ahmet 31 yaşındayım 19yıldır reklamcılık yapıyorum
10 yıldır kendime ait mekanım var modifiye araç ve racing hastayım
bi de şu işlerden vakit bulsak gezmeyi seviyorum
eh artık oğlan büyüsünde bizde gezeriz şimdiden hepinizle tanıştıgım için memnun oldum
haa bu arada bigalıyım ç.kale biga tabii gelirseniz beklerimAS REKLAM

bizde yeniyiz mrhb

Moderatör tarafında düzenlendi:

drykrcl

🌱Yeni Üye🌱
Yardımmmm

:crying::crying:MERHABA ARKADAŞLAR BEN DERYA 21 YAŞINDAYIM VE OKULDAN YENİ MEZUN OLDUM 5 AYDIR BİR YERDE ÇALIŞIORUM NERDEYSE BEDAVAYA SEBEBİDE İŞİ ÖGRENMEK AMA GÖRDÜMKÜ İSTEYİNCE VE KENDİNE GÜVENİNCE YAPAMIYACAGIN BİR İŞ YOK AMA ŞİMDİ İŞ ARIYORUM ALDIGIM MAAS (ıMAAŞ DENİRSE TABİ DİLENSEM DAH COK KAZANIRIM) BANA VE AİLEME YETMİYOR . İŞ İLANLARINDA BAŞVURUYORRUM AMA SİZLERDENDE YARDIM İSTİYORUM LÜTFEN DUYDUGUNUZ YADA BİLDİGİNİZ ELEMAN ARIYAN YERLER VARSA LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJ ATIN
EPİNİZDEN RİCA EDİYORUM LÜTFEN BU AY SONUNDA İŞİ BIRAKIYORUM..
ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
DERYA KIRAÇLI:crying::crying:

klas.reklam

🌱Yeni Üye🌱
slm ben ahmet karamandan 2,5 yıldırr bu işle uğraşıyomm çeşitli yerlerde çalıştım
Matbaa
Tabela
Ajans
Baskı Merkezlerinde
birazda garfik bilgim var ama geliştirmeya çalışıyom.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Benim için baya geç bir tanışma olucak ama:D

Emine Kuyumcu - 1986 Düzce Doğumluyum.
2000 senesinden beri istanbuldayım. Plastik sanatlar okudum ( lise )
Asıl Branş'ım Karakalem ve Heykel. (Aynı zamanda hobilerim)
Grafikerlik üzerine staj yaparak grafikerlik hayatım başladı 5.5 senedir devam ediyor.
Maslakta bir reklam ajansındayım. Bulunduğum bölümün grafik şefiyim.
Grafikerler.net'i seviyorum.
Herkese İyi Forumlar.

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
bilge adama ödeyecegin parayı burda ki grafikerlere dagıtırsan inanki cok daha kaliteli seyler ögrenirsin..

:) akşam akşam güldürdünüz, bu arada konunun çok dışına çıkılmış chat odası gibi olmuş

Son düzenleme:

cuneytgurler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.behance.net
cuneytgurler / 1986 Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ajansta 5 yıldır görev yapıyorum.
Kocaelide muhasebe okuyorum. Ben grafik tasarımı tümüyle seviyorum fakat görsel kısmı beni cezbediyor bu alanda gelişmek görsel anlamda iyi işler çıkarmak ve bununla uğraşmaktan büyük haz duyuyorum, he hee aklıma şey geldi hani top oynamak yerine top sektirmek yada topla hareket yapan tipler vardırya sanırım bende grafiği biraz öyle algılıyorum..
nese uzatmayım ben konuşmaya başlayınca ohoo düşüyor çenem, herkese kolay gelsin
sevgiler.

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Muhammet Ayan / 1986 Samsun doğumluyum.
Lise'yi Samsun Merkez End. Meslek ve Teknik Lisesi'nde Bilgisayar Donanım bölümünü bitirdim.
Üniversiteyi bazı nedenlerden dolayı düşünmedim/düşünemedim.
4 Yıl bilgisayar şirketinde çeşitli görevlerde bulundum. Lakin bilgisayar donanımda bir gelecek göremedim.
Yine Samsun'da ulusal düzeyinde günlük bir gazetede Bilgi işlem Sorumlusu ve Görsel Servis de çalıştım.
2006'dan bu yana İstanbul'dayım.
Şuan İstanbul Avrupa yakasında ulusal bir gazetenin reklam ajansında Grafik Tasarım ve Yerel Gazeteler sorumlusuyum.
Asıl mesleğimin bilgisayar olmasına karşın artık Grafik ve Gazete işini meslek olarak severek yapıyorum.
Daha önce çalıştığım kısa süreli başka şirketler de oldu lakin orda yapılan işi personelin görmesini/öğrenmesini engellediğinden, içimde bi uhtedir. Öğrenmek isteyene bildiklerimi paylaşmaktan çekinmem..
Aynı zamanda AÖF işletme 2. sınıf okuyorum
Bu forumu bu paylaşımı çok sevdim.
herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:

ynsnfnm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba ben Yusuf Dondurma diyarından (yani Kahramanmaraştan) 5 yıldır gazete ve dergi tasarımı yapıyorum. günün 24 saatinin 20 saatini bilgisayar başında geçirenlerdenim. gazete ve dergi tasarımı hakkında bilgiye ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim...

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
Selamlar ben Neşe. 1976 yılında İstanbul Zeynep-Kamil hastanesinde dünyaya geldim.

bebekliimui8.th.jpg
https://img22.imageshack.us/img22/4656/bebekliimui8.th.jpg

Okul hayatım boyunca inek olmak beni lise 2 de sıkmıştı ve büyük bir değişimle aktif bir öğrenci olmaya başlamıştım. Bunun en büyük zararı olarak ineklikten çıkmış, ÖSS sınavında da 2 puanla mimarlığı kaçırmıştım.
Çevremin ve öğretmenlerimin baskısıyla Fen-Mat okumuştum oysa tam bir güzelsanatlar düşkünüydüm resim benm için hayat demekti.

bardaarkadalarlawh5.th.jpg

https://img516.imageshack.us/img516/7684/bardaarkadalarlawh5.th.jpg
daha sonra ünv hayatını tekrar deneme şansım olmadı ve çalışma hayatına başlamıştım. İlk olarak Halikarnas Disco da ve gündüzleri de Su sporlarında bilet satış, rehberlik yaptım.

sahilgvenlik2zt8.jpg

https://img516.imageshack.us/img516/9025/sahilgvenlik2zt8.jpg
Daha sonra sırasıyla diş doktoru ve KBB doktoru en sonda Avukat yanında sekreterlik yaptım. Hayatımda sevdiğim mesleği kendi çabamla bulma aşaması ilk olarak 1996 yılında bir tabelacının küçük bir dükkanda folyo kesim yapıcak Autocat bilen bir elemana ihtiyacı olduğunu duyunca başladı. Oysa bilgisayarın B sini bile bilmiyordum o sıralar. Herne kadar pc kullanmaya hevesli olsamda hem iş hayatımın yoğunluğu hemde maddi imkansızlıklar pc kullanmama yada bil. kursuna gitmeme yetmedi. fakat içimden bir his gidip görüşmem gerektiğini söylemişti o anda ve gittim görüştüm. Şansıma sahibi çok iyi yaklaşmıştı buna bende şaşırmıştım.
“işe başla kızım pc zaten eski kurcala et öğren bana sağlam eleman lazım bilen aldık dolandırdı, sen öğren hevesliysen seninle çalışalım dedi”.
O anda işe başlamıştım ve ilk gün pc nin nasıl çalıştığını ve klavyeye hakimiyeti öğrenmeye başlamıştım. Biliyorum birçoğunuza şaka gibi gelebilir. Bunun benim hayatımda dönüm noktası olduğu için anlatıyorum. 1 hafta içinde makinaları tanımış ve işi kavramıştım. Tıpkı bir erkek gibi dükkan önünde tabelalara folyo montajları bile yapmaya başlamıştım 
Bodrum ve çevresinde, bir çok yerde benim tasarladığım Totemler ve Tabelalar çoğalmaya başladıkça işe daha bir sıkı sarıldım. (Örn. Tepebaşında ki Regnum tabelası fikir ve tasarım olarak bana aittir.) Daha sonra işyeri patronumun ailevi sorunları yüzünden kapandığında, başka bir ajansta ilk olarak CorelDraw 6 yı kullanmaya başlamıştım. Bu seferde coreli keşfettikçe daha çok eğlenmeye ve daha çok yaratıcı olmaya başladım. Elle çizim konusunda yetenekli olmam ve hayal gücümün iyi olması bana yardımcı oluyordu.
Böylelikle grafikerlik konusunda bugüne kadar ilerlemeler kaydettim. Tabiki çalıştığım mekanların şartları doğrultusunda tecrübe kazanabiliyordum. Matbaası olmayan bir ajansta matbaa bilgim azken daha sonra matbaada çalışırkende dizgi yapmaktan tasarım yapmaya fırsatım olmuyordu.
https://img27.imageshack.us/img27/2428/sany5027sk9.jpg
AÖF Halkla İlişkiler okudum. 2004 de Erart Güzel sanatlar kursuna katıldım stilistlik sertifikası aldım. Ailem bodruma tekrar çağırdığında Grafikerlik hayatıma devam etmeye başladım. Mesleğimi seviyorum. Tasarım ve aktif çalışmak benim için en güzel meslektir. Corel diğer programlar yanında bana çok yakın ve eğlenceli geliyor.

sany5027sk9.jpg
https://img27.imageshack.us/img27/2428/sany5027sk9.jpg

Kullanmadığım program kalmadı 3Dmax bile denedim oda süper fakat mesleğimize tam anlamıyla hitap eden Corel Draw tabi bana göre ;)

şimdiden tanıştığımıza çok memnun oldum :)

Volkan tekin arkadaşım için ekledim son fotoğrafımı Lafonten anılarını tazelemk için ;)

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba. İsmim Sermin, 7 senedir bir yayınevinde çalışıyorum. Kitap, dergi ve kapaklarla uğraşıyorum. Hayatımın en büyük aşkı oğlum Süpermen ve onun eşi ve iki çocuğuyla birlikte mutlu bir aileyiz. Tek idealim bir gün çalışmak mecburiyetinden kurtulup sadece KEDİlerimin ve KARGAların resmini yapabilmek...

:alkis: inşallah birgün gerçekleştirisiniz ( huzuru arayanlardanım)