Harika Yıldız
🌟Usta Tasarımcı🌟
Temelinde Kağıt, kalem kullanmadan, sadece teknoloji yardımıyla grafikerlik..Yani aslında yapmak istediğin başkalarının yapıtlarından, işlerinden %98 oranında etkilenerek(%2 lik kısmı her işte farklı kullanacağın fontlara ve bilgilere veriyorum..)bazı işler yapmak istiyorsun..Dostum bırak bu işi heves olarak kalsın istersen..
bir işin varmış ne güzel..O iş alanıyla alakalı seni yükseltebilecek bir kursa gitmeni öneriyorum..
Olay heves kırmak degil ama bu işte ya çıraklıkla erken zamanlarda olucak, yada lise ve dengi okullarından eğitime başlıyacaksın..
Bende başbakan olmak istiyorum..kursu varsa gideyim diye bir mantık..zamanını daha olumlu işlerde kullanman senin yararına....
iyi günler dilerim
Akadaşlar konu benim grafiker olup olmamam değildi, sadece grafikerlik eğitimimin zor olup olmadığını sormak, bırakında olup olmayacağımı ben karar vereyim sizlerde bir yerlerden eğitim almışsınız bazı kurslar varki okulardan daha iyi eğitim veriyorlar, okul hayatı benim için çok geç okul olmazsa olmaz diye bir kanunda yok sanırım bu meslek için, örnek ben ingilizce kursuna gittim çokta iyi eğitim verdiler okuldaki arkadaşlarım her sene aldıkları ingilizce eğitimini biz bir senede gördük ha iyi çalışan öğrendi dersleri cidiye almayanlarda boş geldi boş gitti ,creedwar arkadaşım yazdığın yazı benim hayat felsefeme ters,emin olabilirsiniz ben zamanımı çok iyi bir şekilde değerlendiriyorum, başbakan olmak istiyorsan olabilirsin kendine güvendikten sonra Türkiyede başbakan olmak grafiker olmaktan daha kolay emin olabilirsin, teşekürler arkadaşlar
Son düzenleme: