Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışmalara pek yorum yapamadım. yani biraz logo araştırması yapmanız lazım. Sanki fikir var ama program kullanma yeteneği yok gibi. Logolar estetik olmalıdır firmaları heryerde temsil ederler neticede. Logo estetikleri konusunda bir görüş edinmelisiniz. ayrıca bir soru sormak istiyorum bu profilinizde yazan firmanın sahibi sizmisiniz ?
çalışmalara pek yorum yapamadım. yani biraz logo araştırması yapmanız lazım. Sanki fikir var ama program kullanma yeteneği yok gibi. Logolar estetik olmalıdır firmaları heryerde temsil ederler neticede. Logo estetikleri konusunda bir görüş edinmelisiniz. ayrıca bir soru sormak istiyorum bu profilinizde yazan firmanın sahibi sizmisiniz ?
Aksine program kullanmadan yana hiç bir sıkıntım yok sadece düşünce, çünkü çok düşünüyorum bir çalışma için 8 - 10 tasarım yapıyorum içinde kafama göre seçiyorum, evet o firmanın sahibi benim neden sordunuz bnmde aklıma bu takıldı