Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

GRAFİKİR Logo Çalışması

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
fikiri çağrıştıran (ampul hariç) farklı bir imge kullanılabilir. isim hakkı sizdeyse güzel bir isim açıkçası ben bu logoları kullanmazdım.

eyvallah sağol, ben galiba sizn içinde değilde kendim kullanırım diye çizmeye çalışmıştım zaten :)))

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok basit ve kolay bi çalışma olmuş kardeşim.Ama Biraz daha çalısırsan Sağlam Bişeler Yapabilirsin.Yanlıs Anlama

eyvallah kardeşimde basitlik konusunda şunu söylemek istiyorum, atıyorum dell in logosu casper logosu vs çok basit ama akılda kalıcı akıcı anlaşılır yani onuda söylemek bize sünnet olsa gerek

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence ilk çalışma şekil olarak hoş. Fırça biraz daha tombul olmalı. Renklerde oynama yapılabilir.
Elinize sağlık.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Aksine program kullanmadan yana hiç bir sıkıntım yok sadece düşünce, çünkü çok düşünüyorum bir çalışma için 8 - 10 tasarım yapıyorum içinde kafama göre seçiyorum, evet o firmanın sahibi benim neden sordunuz bnmde aklıma bu takıldı

Bunu sordum çünkü bu çalışma şöyle bir durumu hatırlattı bana.
'artık yaygınlaşmış bir durum var, firma sahipleri grafikere para vermemek için programı öğrenme çabasına giriyor. Olmadık çalışmalar hazırlayıp grafikere para vermektense onları kullanmayı tercih ediyor' yanılıyormuyum diye sormak istedim.
Tşkler cevap için.

öFg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"R" harfinin anatomisini bozmuşsunuz, okunmuyor. İyi çalışmalar

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu logo küçüldüğünde fırca özeliğini yitirecektir. kıl gibib kalacaktır, ayrıca r narfi zorlma olmuş gerek yok... diğeer harfler gayet net ve duruğan sen bunun sonuna bir fırca koymussunama yazının genel hatları fırcan kadar esnek durmuyo....

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bunu sordum çünkü bu çalışma şöyle bir durumu hatırlattı bana.
'artık yaygınlaşmış bir durum var, firma sahipleri grafikere para vermemek için programı öğrenme çabasına giriyor. Olmadık çalışmalar hazırlayıp grafikere para vermektense onları kullanmayı tercih ediyor' yanılıyormuyum diye sormak istedim.
Tşkler cevap için.

anladım siz benim para kazanmak için program kullamayı öğrendiğimi düşünüyosunuz ben buna çok gülerimmm :))) ben kod yazmayla başladım bilgisayar işine sonra site temaları çizerken meraktan bazı tassarım programlarını öğrendim, gazete dergis tasarımı yapmaya başladım tamamen ücretsiz baktım para kazanıyorum kendimi reklam işine verdim, sizin gibi değilim yani böyle söylemen canımı sıkıyo, MESELA SİZİN BİR AFİŞ TASARIMINIZ VAR BU LİNKTE https://www.grafikerler.net/kuresel-isinma-afislerim-t20599.html BENDE BUNU KENDİ TASARIMLARIMLA KIYASLAMAM BİLE ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ALINMAYIN ÇOK KÖTÜ YANİ SİZİN YANIZNIDA SİZİN İŞLERİNİZİ GÖRÜNCE GERÇEKTEN KENDİMİ GRAFİK TASARIMCISI HİSSETTİM BANA İLHAM VERDİNİZ :d BEN GERÇEKTEN SİZE ÖZEL ÜCRETSİZ TASARIM DERSİ VEREBİLİRİM İSTERSENİZ ÇÜNKÜ ÇOK EKSİKSİNİZ, YARDIMLAŞMA İYİ Bİ ŞEYDİR BEN TASARIMLARIMI ÇOK BEĞENİYORUM MÜŞTERİLERİMDE BEĞENİYO SAĞOLUN YORUMNUZ İÇİN.......

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
anladım siz benim para kazanmak için program kullamayı öğrendiğimi düşünüyosunuz ben buna çok gülerimmm :))) ben kod yazmayla başladım bilgisayar işine sonra site temaları çizerken meraktan bazı tassarım programlarını öğrendim, gazete dergis tasarımı yapmaya başladım tamamen ücretsiz baktım para kazanıyorum kendimi reklam işine verdim, sizin gibi değilim yani böyle söylemen canımı sıkıyo, MESELA SİZİN BİR AFİŞ TASARIMINIZ VAR BU LİNKTE https://www.grafikerler.net/kuresel-isinma-afislerim-t20599.html BENDE BUNU KENDİ TASARIMLARIMLA KIYASLAMAM BİLE ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ALINMAYIN ÇOK KÖTÜ YANİ SİZİN YANIZNIDA SİZİN İŞLERİNİZİ GÖRÜNCE GERÇEKTEN KENDİMİ GRAFİK TASARIMCISI HİSSETTİM BANA İLHAM VERDİNİZ :d BEN GERÇEKTEN SİZE ÖZEL ÜCRETSİZ TASARIM DERSİ VEREBİLİRİM İSTERSENİZ ÇÜNKÜ ÇOK EKSİKSİNİZ, YARDIMLAŞMA İYİ Bİ ŞEYDİR BEN TASARIMLARIMI ÇOK BEĞENİYORUM MÜŞTERİLERİMDE BEĞENİYO SAĞOLUN YORUMNUZ İÇİN.......

Beni yada herhangi bir insanı 2008 yılında yapılmış çalışmalar ile değerlendirmeye alabiliyorsanız seviyenizden şüphe duyarım :)
Kendimi kendi imkanlarımla geliştirmiş son derece zevkli bir grafikerim orasını merak etmeyin. Son olarak Bu logoyu yapan birinden yardım almak isteyebileceğim son şeydir. İyi yada kötü eleştirilere saldırarak cevap veren bir insan oldugunuzu bilsem zahmet bile etmezdim. Zaten sinsiliğiniz kötü yorum alınca hemen o kişinin çalışmalarını incelemenizden belli oluyor :) Böyle çok yol alırsınız. İyi çalışmalar.

hzlgtmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
basitlik derken sadeliktir akılda kalıcı olan. karışık birşeyi hatırlamak zor olur. Çok söylenmiştir belki ama bende söyleyeceğim Nike'ın logosu yani o tık işaretini ben bulup yapsaydım gülerlerdi. Basitlik daha doğrusu sadelik kötü birşey değil bence

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Beni yada herhangi bir insanı 2008 yılında yapılmış çalışmalar ile değerlendirmeye alabiliyorsanız seviyenizden şüphe duyarım :)
Kendimi kendi imkanlarımla geliştirmiş son derece zevkli bir grafikerim orasını merak etmeyin. Son olarak Bu logoyu yapan birinden yardım almak isteyebileceğim son şeydir. İyi yada kötü eleştirilere saldırarak cevap veren bir insan oldugunuzu bilsem zahmet bile etmezdim. Zaten sinsiliğiniz kötü yorum alınca hemen o kişinin çalışmalarını incelemenizden belli oluyor :) Böyle çok yol alırsınız. İyi çalışmalar.

farketmez 2012 yılındaki bi çalışmanı göremedim o yüzden öyle oldu, niye seviyedem şüpde ediyosunki senin geçmişini araştırdım hoş yüzüne bakıp kaşına gözüne göre bi şeyler yazamam tasarmlarına göre bişiler yazmam gerekiyo, bak aynısını söylüyosun kendi imkanlarımla diyosun bende kendi imkanlarımla yapıyorum bu işi, sen para kazanmak için öğrendin ben zevk için öğrendim arada bi fark var, ahh ahh diyorum sadece bu logoyla neden kıyaslıyosunki illaki devasa bişiler yapmak gerkmiyoki dell logosuna bak bi çizimi çok zor değil bence ama adamların markası ve oldukça profesyonel, yorumlarımın altında kalınca sinsilik kelimesini kullanmak zorunda kalmanız gerçekten sizi bnm gözümde küçük düşürdü siz kendinize bakın bnde kendime kolay gelsin

photox

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
grafishop´isimli üyeden Alıntı
Beni yada herhangi bir insanı 2008 yılında yapılmış çalışmalar ile değerlendirmeye alabiliyorsanız seviyenizden şüphe duyarım
Kendimi kendi imkanlarımla geliştirmiş son derece zevkli bir grafikerim orasını merak etmeyin. Son olarak Bu logoyu yapan birinden yardım almak isteyebileceğim son şeydir. İyi yada kötü eleştirilere saldırarak cevap veren bir insan oldugunuzu bilsem zahmet bile etmezdim. Zaten sinsiliğiniz kötü yorum alınca hemen o kişinin çalışmalarını incelemenizden belli oluyor Böyle çok yol alırsınız. İyi çalışmalar.:handshake::handshake::handshake:

erdkay

🌱Yeni Üye🌱
f harfinin kaydırmalarını azaltmalısın..