Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne harfi güzel durmuyor bence ön kısmı düz inse daha güzel olur. birde yazı karakteri biraz daha kalın olabilir arkadaşların dediği gibi benzerlikte çok
konuyu açarken bu tarz yorumlar geleceğini tahmin ettim ve bunu dile getirdim (isteyen konunun açıldığı mesaja bakabilir) ancak neden ısrarla ekledin diye soracak olursanız total'in logosu ile yanyana getirdiğinizde sayısız farklılık var bu anlamda dert yaratacağını düşünmüyorum
2. daha iyi bencede bende logolardaki parlama olayından pek haz etmiyorum. 2. kullanım daha iyi bu yüzden ama amblemdeki en küçük tamamlayıcılar fazla kaçmış gibi, detay oluşturabilecek konumdalar en minikleri yok edersen daha başarılı olucaktır. Ama genel olarak başarılı emeğine sağlık.
Logo biraz benzincilerin logolarına benzerlik gösterdiği için ilk aşamada benzinci çağrıştırıyor. Bilgisayarcı yada bilişimci olduğunu pek çağrıştırmıyor gibi geldi.
Logo biraz benzincilerin logolarına benzerlik gösterdiği için ilk aşamada benzinci çağrıştırıyor. Bilgisayarcı yada bilişimci olduğunu pek çağrıştırmıyor gibi geldi.
Bazı logolar insanların beynine kazınıyor, hatta bazı renklerin bileşimi bile. Diğer arkadaşların da dediği gibi renk benzerliği tasarım benzerliği ilk anda o çağrışımı yaptı. Ben sadece bende oluşan ilk izlenimi söyledim. Yoksa logo işinden anlamam o yüzden teknik yorum yap(a)mıyorum.
öncelikle eline sağlık ama olmamış be arkadaş "güner,, yazısını okumak baya zor. hele ki bununla bir reklam kampanyası yürütüldüğünü düşün afişlerde gören herkes farklı bir şekilde okur emin ol.