Yorum ve eleştirilerinizi esirgemezseniz sevinirim.
Sanki yazıları başkası yazmış tasarımı başkası yapmış gibi
QUOTE]
Bu cümleyi espri olarak kabul ediyorum.zira böyle bi şey olması asla söz konusu olamaz.
oldukça rahat oldukça şık bir tasarımken yazı
karakterlerin ve paragrafların işin kalitesini büyük ölçüde düşürmüş. Sanki yazıları başkası yazmış tasarımı başkası yapmış gibi
slogan da daha okunaklı "elegance" bi karakter olmalı. Başlık ve yazılar, yazı espasları, paragraf aralıkları, tekrardan düzenlenmeli. Bunlar yapıldığında dörtdörtlük olacak. iyi çalışmalar...
Metinlerdeki ve slogandaki yazı karekterleri değişti.
Tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.
şık görünüyor emeğine sağlık.yanlız birşey dikkatimi çekti genellikle bütün broşür çalışmalarında aynı fontu kullanıyorsun bunun özel bir nedeni varmı acaba?
elinize sağlık... başarılı bi çalışma çıkarmışsınız değinilecek konu fontlardı ama değişmişsiniz deşişmiş halinide görmek isterdim...diğer çalışmalarınızda da hep sadelik var bu çok güzel...aynı zamanda da müşteriden yanada şanslısınız sanırım... başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim...
öncelikle eline sağlık iyi bi çalışma... sadece ön taraftaki BrushScript le yazdığın slogan bana çok büyük geldi.. gerisi için gayet güzel çalışmayı corel de mi hazırladın?
sade ve hoş bir çalışma elinize sağlık.yalnız yazılarda yazım ve boşluk hataları var, gözden geçirmenizi öneririm.bir de yazıların hepsini ya iki yana yada sola hizalı yaparsanız daha hoş görünecektir.emeğinize sağlık.