Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gününüzün kaç saatini bilgisyar başında geçiriyorsunuz?
:devil::skull:hala uyumadım toplam 22 saat forumun bekçisi kesildim.:skull:22 saat hiç sıkılmadan durabildiğim tek site. ayyyy cnm benemmmm!!!!:inlove::heart::flower::devil:
:devil::skull:hala uyumadım toplam 22 saat forumun bekçisi kesildim.:skull:22 saat hiç sıkılmadan durabildiğim tek site. ayyyy cnm benemmmm!!!!:inlove::heart::flower::devil:
okul zamanlarında 4 saat okulda+7 saat TOPLAM 11 SAAT ewde 13 saat tatillerde bazen 13-114 bazen 15 saati buluyor ortalama 13 saat bazende 3- 4 saat açıyor bir şeyler yapıorum ilham gelmiyince kapatıyorum ilham genelde gece gelir o yüzden sabah 6 ya kadar hiç uyumadıgım günler olmuştur. abartı değil bazen bılıyorum biraz kapatıyım diorum 1-2 saat geçiyor aradan tekrar giriyorum "alışmış kudurmuştan beterdir" derler ya çok doğru
Başlarda 4 saat kesin +2 olabiliyordu daha sonra bu 10 saat kesin +3 oldu.Şimdi ise 15 saat kesin +2 olabiliyor...
Grafik&tasarım işine başladığımdan itibaren sırasıyla bugüne kadar gelen verilerdir Ama kendimi yeterince geliştirdiğime inandığım vakit sadece işim olduğunda bilgisayar başına geçeceğim