1 güzel ama biraz basit kaçmış gibime geldi 2.ye gelinirse güzel biraz daha farklı bir şey yapabilirsin şöyle birşey söyleyeyim sarı kısma 4lük veyahutta 6lık bir add noise uygula ufak şeyler güzel sonuçlar verir tabi bu benim düşüncem genellikle siyah bir arka plan kullanılan tasarımlarda ben add noise uygularım daha şık gözükürler çünkü.
1 güzel ama biraz basit kaçmış gibime geldi 2.ye gelinirse güzel biraz daha farklı bir şey yapabilirsin şöyle birşey söyleyeyim sarı kısma 4lük veyahutta 6lık bir add noise uygula ufak şeyler güzel sonuçlar verir tabi bu benim düşüncem genellikle siyah bir arka plan kullanılan tasarımlarda ben add noise uygularım daha şık gözükürler çünkü.
bulutxxx "noise" logo tasarımında daha doğrusu vektörel tasarımda kullanılmayan bir efekttir. bir webmaster olarak sizin kullanmanız (web sitelerinde) sıkıntı çıkarmayacaktır elbet ama bu gibi tasarımlar vektörel olmalıdır.
logolara gelince h1n1 eskidi artık.
çalışmalarında uğraş verdiğini düşünüyorum ama güncel tasarımlar yapman daha dikkat çekici olacaktır.(tabi bu logoyu o zamanlar yapmadıysan)
eline sağlık