Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hab Ajans Logo Tasarımı

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
İlk bakışta okunmamakla beraber rahatsız edici. Teknik açıdan da bir logo için uygun olmadığını düşünüyorum. Bir reklam ajansını anlatan bir kompozisyon da yok ayrıca. Görsel anlamda itici ve de renk uyumu yok. Üzerinde uğraşılmamış logom olsun diye yapılmış gibi duruyor. Bence üzerinde çalışılmalı falan değil, yeni baştan yeni bir logo yapılmalı.

İyi çalışmalar..

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
İlk bakışta okunmamakla beraber rahatsız edici. Teknik açıdan da bir logo için uygun olmadığını düşünüyorum. Bir reklam ajansını anlatan bir kompozisyon da yok ayrıca. Görsel anlamda itici ve de renk uyumu yok. Üzerinde uğraşılmamış logom olsun diye yapılmış gibi duruyor. Bence üzerinde çalışılmalı falan değil, yeni baştan yeni bir logo yapılmalı.

İyi çalışmalar..

tşkler renkleri değiştrdim zaten ama dizayn acısından iyi bence googlede "logo ajans" diye aratırsanız cokda kötü olmadıgını görebilirsnz tşkler değrli yorumunuz icin..

grafik08

🌱Yeni Üye🌱
Daha iyisini yapabilirsin. Renkler birbiri ile uyum sağlamamış. 3 renk kullanabilirsen bu logodan daha iyi olabileceğine inanıyorum.
Başarılar.

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Daha iyisini yapabilirsin. Renkler birbiri ile uyum sağlamamış. 3 renk kullanabilirsen bu logodan daha iyi olabileceğine inanıyorum.
Başarılar.

kardeşim sen itebrik ediyorum senin gibi anlayıslı emege saygısı olan biri yok malesef bi yukardaki yorumlara bi de seninkine bakınca farkı görebiliyo insan ya tskler.

grafik08

🌱Yeni Üye🌱
Ben teşekkür ederim. Sadece yardımcı olabilecek bir yorum yapmayı uygun gördüm.

ebrkshn

🌱Yeni Üye🌱
olmamış...firmanın (veya her ne ise) ismi hiç belli değil. çok göz yoruyor. bu da benden bir eleştiri

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle böyle bir çalışma yapıp burada sergilemekteki cesaretiniziden ötürü sizi tebrik ediyorum ve üzgünüm ama hiç olmamış arkadaşım bol bol tasarım incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum başarılar..

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
ha şöyle be. ( zaten senin yorumlarını görüyoz kimseyi beğenmiyon uzayda yaşıyon sen) :)))
genede tşk ederim.

beğenmediysen beğenmedim de geç diyorsun, ben de beğenmedim diyorum.
Onu bile hazmedemiyorsun. Kendini ne kadar yukarılarda görüyorsun bilemiyorum. Kimler seni pohpohladı onu da göremiyorum. Kimseye olumsuz yorum yapmak gibi bir huyum da yok. Son 1 haftada olumsuz yorum yaptığım tek iş seninki olmalıdır. (ki uzun uzadıya bir yorum yapıp yapıcı olmak niyeyitinde idim ama tüm yorumlara siper almış saldırıyorsun ve "beğenmedim" kelimesi yeterli diyorsun, o yüzden tek kelimelik yorum yeterli idi)
Benim yorumum yapıcı olmalı diye düşünüyorum. Ama sen bayağı yıkıcısın anlaşılan. Beni takip ettiğine göre (yukarıdaki yazıdan o anlaşılıyor) tasarımlarımı da takip et. Hiç kusura bakma. İnternette 2 saat video izleyip ben grafikerim diye çıkan elemanlar var ya. Hah işte tam onların yaptıkları gibi işler yapıp burda paylaşıyorsun. Paylaş zaten; önemli olan bu, paylaş ki kişisel gelişimin artsın. Ama küçük dağları ben yarattım mütevaziliğini de gösterme. Bak benim profilimde GRAFİKER diye bir ibare bile geçmiyor. Ha şükür okuldan yana şanslı idim ve bolca grafik eğitimi aldım. Virane yerlerde bedava çalışıp iş öğrendim. Ama benim yaptıklarımı hazmedememe sorunun varsa orası senin bileceğin iş. Ben uzayda isem sen HİÇ YOKSUN. Tavrının seviyesi senin seviyendir. Seviyende gayet net ortada zaten. Terbisyesizliğe hiç gerek yok. Bu iş hadi grafiker olmak istiyorum; hadi oluyum, işi değil. Öncelikli yetenek; sonrasında ciddi bir bilgisayar bilgisi gerektirir.

Ugurcum

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım olmamış, diğer arkadaşların dediği gibi farklı tasarımlara bi göz at ve yaptığın tasarımı yeniden gözden geçir.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle emeğine sağlık.Okunmuyor diyen arkadaşlara bende katılıyorum logo akılda kalıcı olmalıdır.Bence çalışmanı birdaha gözden geçirmelisin.Sadeleştirdiğinde amacına uygun bir çalışma olacaktır.

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
beğenmediysen beğenmedim de geç diyorsun, ben de beğenmedim diyorum.
Onu bile hazmedemiyorsun. Kendini ne kadar yukarılarda görüyorsun bilemiyorum. Kimler seni pohpohladı onu da göremiyorum. Kimseye olumsuz yorum yapmak gibi bir huyum da yok. Son 1 haftada olumsuz yorum yaptığım tek iş seninki olmalıdır. (ki uzun uzadıya bir yorum yapıp yapıcı olmak niyeyitinde idim ama tüm yorumlara siper almış saldırıyorsun ve "beğenmedim" kelimesi yeterli diyorsun, o yüzden tek kelimelik yorum yeterli idi)
Benim yorumum yapıcı olmalı diye düşünüyorum. Ama sen bayağı yıkıcısın anlaşılan. Beni takip ettiğine göre (yukarıdaki yazıdan o anlaşılıyor) tasarımlarımı da takip et. Hiç kusura bakma. İnternette 2 saat video izleyip ben grafikerim diye çıkan elemanlar var ya. Hah işte tam onların yaptıkları gibi işler yapıp burda paylaşıyorsun. Paylaş zaten; önemli olan bu, paylaş ki kişisel gelişimin artsın. Ama küçük dağları ben yarattım mütevaziliğini de gösterme. Bak benim profilimde GRAFİKER diye bir ibare bile geçmiyor. Ha şükür okuldan yana şanslı idim ve bolca grafik eğitimi aldım. Virane yerlerde bedava çalışıp iş öğrendim. Ama benim yaptıklarımı hazmedememe sorunun varsa orası senin bileceğin iş. Ben uzayda isem sen HİÇ YOKSUN. Tavrının seviyesi senin seviyendir. Seviyende gayet net ortada zaten. Terbisyesizliğe hiç gerek yok. Bu iş hadi grafiker olmak istiyorum; hadi oluyum, işi değil. Öncelikli yetenek; sonrasında ciddi bir bilgisayar bilgisi gerektirir.

sana tek cümlem, tavsiyem fazla kasma kendini..

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
olmadığına katıldım ama daha düzgün denilebilirdi şuanda oldukça şık ve sade bi tasarım elimde yorumlar için tşk. Şuankinden eser yok diyebilirim.

alokatalog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş medeni cesaretin güzel, duyguların on numara, ama logo nedir ne değildir. nikenin logosu logo mudur. iş ve garanti bankasının logolarını çıktı al bi düşün.

önce bir fikir bul = bu senin fikrin olsun ama senin, beyninden türesin....
sonra onu çiz korkma, fikir orjinal olursa çizim zaman almaz...
ünileverin logosunu incele...

hadi bakalım kolay gelsn

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
kardeş medeni cesaretin güzel, duyguların on numara, ama logo nedir ne değildir. nikenin logosu logo mudur. iş ve garanti bankasının logolarını çıktı al bi düşün.

önce bir fikir bul = bu senin fikrin olsun ama senin, beyninden türesin....
sonra onu çiz korkma, fikir orjinal olursa çizim zaman almaz...
ünileverin logosunu incele...

hadi bakalım kolay gelsn

düzelttim zaten şuanki hali güzel kardeşim neyin ne oldugunu biliyorum. eksikleri kapattım.