Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hafızanızı Zorlayım Biraz (Sabah Sabah)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
yaw ben ne yaptım sana en basit soruda bile zorlanan sensin sabahları uykulu oluyosunya açmaya çalışıyorum seni ama maaşşalah hep hazırcı hep hazırcı.:)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
tamam bitanem söylüyorum:D

Cevap: Kahin padişaha cevap olarak -beni asarak öldüreceksin demiş.
Eğer doğruyu söyledi ise padişah kahininin başını kesecekti, öyle olursa kahin yanılmış olur, eğer kahin yanılıyorsa padişah asacaktı, bu durumdada kahin doğru söylüyor, çözümsüz bir ikilem yani padişah şaşırıp kalıyor ve kahini affediyor ...

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamam bitanem söylüyorum:D

Cevap: Kahin padişaha cevap olarak -beni asarak öldüreceksin demiş.
Eğer doğruyu söyledi ise padişah kahininin başını kesecekti, öyle olursa kahin yanılmış olur, eğer kahin yanılıyorsa padişah asacaktı, bu durumdada kahin doğru söylüyor, çözümsüz bir ikilem yani padişah şaşırıp kalıyor ve kahini affediyor ...

benim cevabım hemen hemen doru sayılır ozmn

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok basit bilindik ama güzel bir soru :)

bir çoban var kendisi gölün kenarında gölün tam ortasında da çobanın kayıgı var
çobanın yanında kuzusu kurt'u ve kuzu için ot var bu kuzuyu kurt u ve otu kayıga tek tek götürmek zorunda
öyle bir götürmeliki hiç biri birini yememeli.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Önce kuzuyu alır kayığa getirir, sonra kurtu alır getirir, kurtu getirdiğinde kuzuyu geri götürür sonra otu getirir, sonra kuzuyu getirir.

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Köylünün biri altı kadın arasında namaz kılmak için abdest alıyor
Bunu gören cami hocası adama ; " altı bayan arasında abdest almak hiç güzel bir davranış değildir " diyo.
Adam da ; " Hepsi benim yakınım diyo :) ikisi kızım, ikisi kız kardeşim, biri anam :D ve diğeride hepsinin annesi" diyo

Hepsinin annesi nasıl oluyor ?

Kimse bilmece sormadı o yüzden yazdım inş birisinin sırasını almış değilimdir.

erkk35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kafa karıkşıktı şimdi format atmak icap edecek

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende bi soru sormak istiyorum
Bir adada 7 tane dünya güzeli kadın varmış ve buraya gelen herkesi öldürüyolarmış
birgün adamın biri bu adaya düşmüş kadınlar adamın son istediği şeyi somuş adam öle bişe söylemişki güzeller onu öldürmemiş.
Adam ne söylemiş?

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir adada 7 tane dünya güzeli kadın varmış ve buraya gelen herkesi öldürüyolarmış
birgün adamın biri bu adaya düşmüş kadınlar adamın son istediği şeyi somuş adam öle bişe söylemişki güzeller onu öldürmemiş.
Adam ne söylemiş?

aranızdaki en çirkin beni öldürsün mü demiş :D hepsi güzelse bence budur..

BENİM SORUM

Bunu gören cami hocası adama ; " altı bayan arasında abdest almak hiç güzel bir davranış değildir " diyo.
Adam da ; " Hepsi benim yakınım diyo ikisi kızım, ikisi kız kardeşim, biri anam ve diğeride hepsinin annesi" diyo

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Adam ne söylemiş?

Geçen hafta yeğenim bana sormuştu, bilememiş numarası yapmıştım, kendiside böbürlenerek, içinizden en çirkini beni öldürsün demiş diye cevap vermişti :)
Doğrudur heralde.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Adam da ; " Hepsi benim yakınım diyo :) ikisi kızım, ikisi kız kardeşim, biri anam :D ve diğeride hepsinin annesi" diyo

Kimse bilmece sormadı o yüzden yazdım inş birisinin sırasını almış değilimdir.

geriye karısı kalıyo sadece ama oda nasıl hepsinin annesi olurki :S