Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saçları bi çember etrafında dizsen ve içine firmanın logosunu koysan? veya yine saçları yarım daireler şeklinde dizip üstüne yenisini yukarı kaydırarak yapıştırdığında bi desen çıkabilirmi acaba? bilmyiorum hemen aklıma gelen ilk şey ) işin zormuş iyi çalışmalar
Bence bunu isteyen müşteri önce o 6 yeğenini bir araya toplasın sonra bu yeğenlerinin saçlarından düzgün bir örgü yapmaya çalışsın görsün bakalım görüntü nasıl oluyormuş Ben de merak ettim doğrusu.
Bence bunu isteyen müşteri önce o 6 yeğenini bir araya toplasın sonra bu yeğenlerinin saçlarından düzgün bir örgü yapmaya çalışsın görsün bakalım görüntü nasıl oluyormuş Ben de merak ettim doğrusu.
Arkadaşlar ben bu logoyu yapmktan vazgeçtim ve logoyu flash yapan arkadaşa aktardım ünkü kafayı yemek üzereydim. Arkadaşın yaptığı ve müşterinin beğenmeyip aldığı logo işte aşağıda... Vatana Millete Hayırlı Uğurlu Olsun.
vallahi tebrik ediyorum böyle bir logo bence yapılabileceklerin en iyisi yapan arkadaşın eline sağlık. gözleri ve kafası hala yerinde mi merak içerisindeyim
Adamların tarif ettikleri logonun aynısı... Bu anlamda süper olmuş. Dert ettikleri kısım ne oldu acaba? Adam içinden son anda ne kadar tuhaf bir şey istediğini mi düşündü acaba? Neymiş? Bırakalımmış herkes işini yapsınmışşşş.... grafipapatya bu yazımı onlara göstersene ne oluuur. Sen yazmadın nasıl olsa