Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hangi marka dijital baskı makinesini kullanıyorsunuz

AlpaslanCelik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blogalp.com
s.a.
beyler bizdede myjet 320 lik 128 xara plus makinadan var kullanımı gayet yalnız
arkadaşlar hepimizde olan bir sorun vardır elbet kafa tıkanması bunun sebeplerini ve çözüm yollarınıda yazalım lütfen

kafalardaki tıkanma günlük temizleme ara ara baskıyı durdurup temizleme kullanılan boyanın hatta solventin kalitesiyle ilişkilendirilir genelde.Fakat akla gelmeyen en büyük unsurlardan birisi sistemdir.sistemeden kastım şudur arkadaşlar baskıya verdiğiniz folyo veya vinil bunları ayrı ayrı pas ayarlarına alıyormusunuz.normal şartlar altında kaç pas baskı yapıyorsunuz bunlar kafaların işlevini belirler ve sistem kafalara buna göre komut verir ve baskı konusunda kaliteyi belirleyen en önemli unsur budur bence.

abdurborucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baskı Makinası Modeli

Benim kullandığım makina;
- Wit-Color 3312 marka
- Xaar 128, 12 adet baskı kafası var.
- 3.20m eninde

Resmi de (Parlak Vinile Baskı Yaparken) ;

27082008135kp0.jpg

pegasusnuri

🌱Yeni Üye🌱
DGI VTIII 128 xaar 200 DPI 8 kafa ve ikinci makinem de DGI 3204T xaar 128 Plus 12 kafa. Makinelerinden memnun olana arkadaşlar DGI ile tanışmadıkları için olsa gerek. 250'lik olan makinem 5 yaşında hala aynı kafalarla baskı yapabiliyorum. Baskımız çok iyi diyen arkadaşlarla da yarıştırıyorum.

rockorna

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bende phaeton UD 3206S 3.20 seiko kafa kullanıyorum.ve çokta memnunum

elifreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
starjet 3.20 kullanıyorum.fakat mimaki jv3 160sp epson .harika baskısı var.iç mekan kalitesinde.320 likle ise sadece afiş yapıcam.arkadaşlar bence benim makinam beeni farklı yapmalı.burada o kadar makina var hepsi bildiğiniz tarz makinalar.128 xaar 126 felan.ya resmen fotograf basıyo.yanılıyosam veya makina ile alakalı bilmediklerim varsa lütfen söyleyin.

thunderman

🌱Yeni Üye🌱
Teckwın 3200 pro xaar500 4renk sanayi tipi karizma reklam istanbul

Fosfor

🌱Yeni Üye🌱
Yerli MAL Troyjet Kullanıyorum. Çok Memnunum. Yedek Parçaları cok hesaplı ve baskı kaliteside cok ii. 8 kafalı. Isg Reklamın Cıkardığı bi makine tüm türkiyede teknik servis sağlıyorlar 4 gün gece güdüz baskı yaptım ve bi kere bile takılmadı. Tavsiye ederiim herkese...

WaSSiLi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Roland Aj-1000,XC 540 ;)

Roland'da sorunu olan var ise yardımcı olurum. İzmir Özlü reklam Roland alt bayiisiyiz.

tolkan

🌱Yeni Üye🌱
slm herkese.

bizde 1 adet xerox fiery x12 docucolor, 1 adet xerox igen 3 marka yazıcı bulunuyor. ofsetin dijital ayağı yani :)

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Yerli MAL Troyjet Kullanıyorum. Çok Memnunum. Yedek Parçaları cok hesaplı ve baskı kaliteside cok ii. 8 kafalı. Isg Reklamın Cıkardığı bi makine tüm türkiyede teknik servis sağlıyorlar 4 gün gece güdüz baskı yaptım ve bi kere bile takılmadı. Tavsiye ederiim herkese...

Güzel Reklam...

akrep_73

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bendede 160 lık ınfınıtı yf-8160 plus x-zarr var baskısıda spectra kafalara taş çıkaracak cinsten yani ınfınıtıden başkasını tanımam adamlar yapıo abi =)[ımg]https://img66.yukle.tc/images/4964makına2.jpg[/ımg]

benim de aynısı biraz daha büyük 250M 11 fan

mehmet1221

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bingoldijitaltasarim.com
bende rolanSP-540 baskes kulanıyorum benden önce kulananlar baya bir hor kulanmışlardı makinayı, 2 kez teknik servis gördü ama baskı kalitesi iyi kokusuz baskı bunların bir üst versionları var daha hızlı yaklaşık 45 milyar, bu versionla hızını artırdığımda baskıyı bozuyo mecbur yavaş baskı formatında baskıyı yapıyoz.

yavuzturkey

🌱Yeni Üye🌱
canon ipf 8100 kullanıyorum. ipf 8000-9000 serisi kullanan arkadaşlara her konuda yardımcı olabilirim.

bahadır-canon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstad bu mürekep satışı sana ne kazandıracak hala destek sözleri ediyorsun .

yavuzturkey

🌱Yeni Üye🌱
babamın hayrına dağıtmıyorum. sen ne kazanıyorsa ben de onu kazanıyorum.tabi kullanıcılarda kazanıyor

Sedef Yıldırım

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar
benim çaliştiğim firmada master marka seiko spt 510 6 kafalı h modeli kullanılıyor .biz pass reklam ürünlerinden temin ettik makineyi çok memnunuz. Makine almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.*************

Moderatör tarafında düzenlendi: