Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hangi marka dijital baskı makinesini kullanıyorsunuz

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
sonunda bitti artık, solvent bitti.. yaşasın sağlıklı bir temiz hava ve hoşgeldin latex baskı

ankaradijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
*** reklamdan alınma flora kesinlikle tavsiye *** alınma challenger perfect :)

PASSREKLAM02

🌱Yeni Üye🌱
***** reklamdan alınma flora kesinlikle tavsiye ****** alınma challenger perfect :)

Bu arkadaşın neden böyle yaptığını biliyormusunuz arkadaşlar,, Firmamıza olan karşılıksız çekini ve açık hesabındaki bakiyesini ödemediği için bizden servis alamıyor o yüzden bizi buradan karalamaya çalışıyor.. firmamıza 7500 TL 3 ay öncesinden karşılıksız çeki ve 3 bin TL acık hesabından borcu vardır.. PASS REKLAM ÜRÜNLERİ olarak 80 adet makinemizin tamamı çalışmaktadır ve müşterilerimize 2 yıl süre ile garanti vermekteyiz.. sattığımız makinelerin herzaman arkasındayız.

Ilk önce karşılıksız sahte çekini öde açık hesabını öde sonra çık bizim hakkımızda burada konuş... Sen kendine düşen esnaflığı yap verdiğin çekin arkasında dur. Biz herzaman sattığımız makineyi çalıştırırız...

ankaradijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ilk önce karşılıksız sahte çekini öde açık hesabını öde sonra çık bizim hakkımızda burada konuş... Sen kendine düşen esnaflığı yap verdiğin çekin arkasında dur. Biz herzaman sattığımız makineyi çalıştırırız...

önümüzde ki hafta istanbula gelecem seninle özel ilgilenecem cebini bana atsana bir arayım seni akşam akşam sahtekar insanlar

Bir tarafı karalıyorsun,bir tarafın reklamını yapıyorsun,Bu sitenin moderatörleri müdahale etmiyormu

kardeşşş sen ne ayaksın ya her yazdığım mesaja yalakalık olsun diye atlıyosun :) aranızda bişey varsa söyle yoksa ben sana ayar olmaya başladım

bu arada ne dikkatimi çektii :) sen 4 gün önce üye olmuşssun bu pass reklamın adamısın yani :) yazık bunlar basit hareketler moderatörlere söyleyelim arasınlar durumu anlatayım tüm reklamcılar görsün sizin firmanın utanç verici hareketlerini

umraniyeli

🌱Yeni Üye🌱
flora ile ilgili problemlerin için teknik servis arkadaşın telefonunu atabilirim makinamın tüm problemleri çözüldü arkadaşım şimdi 10 numara baskı yapıyor.

PASSREKLAM02

🌱Yeni Üye🌱
önümüzde ki hafta istanbula gelecem seninle özel ilgilenecem cebini bana atsana bir arayım seni akşam akşam sahtekar insanlar

Gel bakalım şirketimizin adresi belli,, anlaşılan senin ortağının neden hapiste olduğu belli sizler işte insanları bu şekilde karşılıksız cek acık hesap ondan sonra borcunu ödemeyip tehdit edersiniz.. adretsim: ******... bekliyoruz heyecanla gelirken 7500 TL karşılıksız cekinin parasını 3000 TL de açık hesaptan borcunu getir... sonra ilgilenirsin benimle :smile:

cemil kırılmaz

🌱Yeni Üye🌱
challenger seiko spt 510 35 pl 3206 kullanıyorum.4kafa 4 pass baskıda kusursuz fotoğraf
kalitesinde baskı alıyorum. herkese tavsiye ederim.

emr856

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cyristal jet 6000S seiko SPT540 320'lik 8 kafalı makinemiz var. 2011 temmuz ayında aldık.

şu anda 4 kafalı olarak kullanıyoruz 4 kafası hala gelmedi makine eskimeden gelecek inşaallah :puke: saatte 4 kafa ile 4 pasta 55 m2 baskı alabiliyoruz.
baskı kalitesi ve renk geçişleri çok iyi veriyor. örneğin ekranda gördüğüm resmi 1/1 aynı şekilde baskısını alıyorum.

sorun olarak tahminimce ısıtıcılardan kaynaklı pas izleri yapıyor.
birde mavi kafanın bir kısmında tıkanıklık var ufak da olsa baskıya yansıtıyor
kafa voltajlarını ve kalibrasyon ayarlarını yapamıyorum.
solvent bastım, her kafa için ayrı ayrı solventli kaplar ve herbiri için ayrı ayrı temizlik çubukları kullanıyorum.

boyasını orjinal boya aldığımız yerden kullanıyorum.

makinemizin servisi yok yani aldığımız yer inşaat sektörüyle uğraştığı için sadece satışını yapıyor. Tabi patron ucuz ve taksitli olduğu için bu makineyi tercih etti, servis olmadan sıkıntı yaşarız dememe rağmen bu makineyi aldı.

ayrıca arka kısımdaki açma - sarma ünitesinden memnun değilim
malzemeyi açarken özellikle brandalar iç içe hafif yapışık olduğundan mazemeyi açamıyor ve bu yüzden branda ters dönüyor ve yere düşüyor tabi işte bozuluyor malzemeyi çekemediği için.
mayjet 320'lik te kullandım ama onun açma - sarma ünitesi tam anlamıyla mükemmel açamadığı malzeme olmamıştı hiç bu yönden onu arar oldum.

sonuç olarak sizden nacizane isteğim,
yukarıda belirttiğim durumlar için varsa bana tavsiyeleriniz.

şimdiden ilginiz için teşekkür ederim
herkese hayırlı işler diliyorum.

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pasifik reklam mehmet can da beyde yardımcı olur ankarada 5324138 çift sıfır dokuz