Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

HanımEli Ambalaj Tasarımı

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Ambalaj Tasarımlarım

Ambalaj tasarımlarım iyi kötü değerlendiriseniz sevinirim arkadaşlar.(Gürün Hem Ambalaj Hem Logo)

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Emeğine sağlık, oldukça başarılı, zarif ve değeri yüksek tasarımlar hazırlamışsın. Rafda farklı bir duruş gösterecek, renk preformansıyla da müşterisiyle sağlıklı bir iletişim kuracak ambalajlar olduğunu görüyorum. Bazı sorunlarımız var tabi ancak yorumu sıkıcı tavsiyelerle doldurmak yerine, niteliklerin keyfini çıkarmanın beni daha mutlu ettiğini düşünüyorum.
Böyle güzel başarılı çalışmaları görmek geçekten keyif verici. Tekrar tebrik ederim.

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
https://www.grafikerler.net/hanimeli-ambalaj-tasarimi-t126760.html

Bu çalışmaları daha önce görmüştük... Yeni farklı tasarımlarınızı görmek isterim.

Yeni tasarımlarıda ekledim yanlız onlarıda eklemek zorunda kaldım cünkü ambalaj tasarımlarım diye başlık acınca :)

Emeğine sağlık, oldukça başarılı, zarif ve değeri yüksek tasarımlar hazırlamışsın. Rafda farklı bir duruş gösterecek, renk preformansıyla da müşterisiyle sağlıklı bir iletişim kuracak ambalajlar olduğunu görüyorum. Bazı sorunlarımız var tabi ancak yorumu sıkıcı tavsiyelerle doldurmak yerine, niteliklerin keyfini çıkarmanın beni daha mutlu ettiğini düşünüyorum.
Böyle güzel başarılı çalışmaları görmek geçekten keyif verici. Tekrar tebrik ederim.

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
oldukça başarılı,
ileride daha daha iyilerini göreceğimden şüphem yok.

ewiLdarQ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık çok başarılı çalışmalar..
''daha iyisini yapana kadar en iyisi bu'' diye bir söz vardır.. Tenkit edenler paylaşsında görelim daha iyisini.. bizim de ufkumuz açılmış olur..

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
böyle hakedenin kazandığı yarışmalar görünce hoşuma gidiyor. tebrikler