Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel olmuş cengiz harleyin havasını yansıtmışsın çalışmaya ama klasik bir harley kullansan daha bir çekici olurmuş zaten bende hep bir harley tutkusu vardır en büyük hayalim kırkından sonra göbekli,uzun saçlı,pos bıyıklı ve harleyli bir adam olmak
güzel olmuş cengiz harleyin havasını yansıtmışsın çalışmaya ama klasik bir harley kullansan daha bir çekici olurmuş zaten bende hep bir harley tutkusu vardır en büyük hayalim kırkından sonra göbekli,uzun saçlı,pos bıyıklı ve harleyli bir adam olmak
cengiz kardeşim sen olayı tam anlamıyla kapmış görünüyosun.. ellerine sağlık ama ben cooper yerine racing tutkunuyum.. yaparsam Honda FF falan yaparım sanırım
cengiz kardeşim sen olayı tam anlamıyla kapmış görünüyosun.. ellerine sağlık ama ben cooper yerine racing tutkunuyum.. yaparsam Honda FF falan yaparım sanırım
teşekkür ederim arkadaşım... spor tarzlar biraz hız tutkunlarına göre bir araç olduğunu düşünüyorum... ama motorda harley, arabada ise mustang derim başka bişey söylemem... ikisini tek geçerim...
teşekkür ederim erdemir... geçende söylediğin bi söz geldi aklıma :smile: soldaki çizgilerden bahsedince sen... "sadelikten bu kadar korma demiştin" :smile: aslında sade bir çalışma olsun istemiştim... yine dayanamayıp ekledik işte...