Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hatamın videosunu ekledim size güveniyorum çıldırcam nlr

Benzer konular

umut7749

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.via-network.net
Öncelikle merhaba
youtubeden indirdiğin videonun uzantısı nedir ? hangi program ile indiriyorsun ? ben genelde VDownloader kulanıyorum bu arada aep uzantılı düzenleme yerinden açma dosyayı direk indirdiğin format'da import yap,eğer olmadıysa farklı bir uzantıda dosyayı indirmeni tavsiye ediyorum iyi günler.

umut7749

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.via-network.net
malesef msn kişi listem hattinden fazla olduğu için kimse ekleyemiyor eğer facebook kulanıyorsan msn adresimi facebookda araşdırıp beni bulabilirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yas_yil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk önce winrar içinden değilde dosyaya çıkarttıktan sonra projeyi aç. Resimler o zaman görünür. Onun dışında 2 tane hata veriyor.
1. MissFire Vignet efekti yok diyor. (Efektin "Magic Bullet Looks" Plugini içinde olması lazım)
2. "HarryP" fontunun "regular" stili eksik. (yazılar o yüzden yok)

Yazı fontu çok önemli değil başka bir font yaparsın. Fakat efektlerde eksik olunca doğal olarak istediğin sonucu alamazsın.

kratos123456

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
serhatcokzorlu.wordpress.com
İlk önce winrar içinden değilde dosyaya çıkarttıktan sonra projeyi aç. Resimler o zaman görünür. Onun dışında 2 tane hata veriyor.
1. MissFire Vignet efekti yok diyor. (Efektin "Magic Bullet Looks" Plugini içinde olması lazım)
2. "HarryP" fontunun "regular" stili eksik. (yazılar o yüzden yok)

Yazı fontu çok önemli değil başka bir font yaparsın. Fakat efektlerde eksik olunca doğal olarak istediğin sonucu alamazsın.

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum , projeyi winrar'dan dosya olarak çıkartıp açtığında resimlerin gözükür olacak.

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Hatalar onemlı degıl plugını dogru yere ac yada yukle eksık dıyor. yazı fontun eksık onemlı degıl oda kendın font sec yada yukle projenı rqar ıcınden degıl klasore ac ordan yukle.ılk hata ıse yuksek versıyonda actıgını ama projenın eskı versıyonda yapıldıgını soyluyor tekrar gerı donusu olmaz yanı bu versıyonda calısırsan dıyor. ayrıca proje bolumunde resımler yada vıdeolarının goremedıgı gordum o resımler ve vıdeolarınında yerını gosterırsen tamamı gozukecektır zaten ama tekrar soyluyorum rar ıcınden calısma.büyük hata.

ColdScream

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o projede kulanılan bazı efektler sende yok o yüzden proje %100 haliyle açılmıyor sende . buarada cc pluginlerini bulabiliceğim bir site yada link bilen bir arkadş varmı acab ? sadece cc glass efektide olur

elturco78

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle zipten çıkart, ikincisi vignette efekti eksik ama porjeyi etkilemez, font eksikliği sorun olmaz çünkü after açtığında o font yoksa kendisi otomatik font değişikliği yapar ama yine de açar, muhtemelen eksik dosya olduğu için hata veriyordur...

xxx-3x

🌱Yeni Üye🌱
proje saglam senin pcde o projede kullanılan font yok.ayrıca after trial kullandıgın için o projede kullanılan effectslerden biri yğüklenmemiş.ve winrardan çıkarıp dosyanın orjinal adında açmanı istiyor.