Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hayal

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
67707528er8.jpg

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ufak tefek hatalarınız olsada büyük bir gelişimin içindesiniz sizi tebrik etmeden geçmek istemedim...

İlk zamanlarda eklediğiniz görseller ile bunun arasında gelişimin çizgilerinizin nasıl değiştiğini göstermişsiniz.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel olmuş illüstratörü şuan tam bilmiyorum kullanmayı o yüzden yorumları ustalara bırakıyorum yalnız merak ettiğim şey. Bunu mause lamı çizdin yoksa tablet mi kullandın??

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
gökhan tekin çok teşekkür ederim yorumunuz için farkı görmeniz beni sevindirdi:) burcuozenxx mause ile çiziyorum

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tebrikler o zaman ne diyebilirim :) Başarılı emeğinize, ellerinize sağlık...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle büyük bir gelişim oldugunu söylemeden geçemicem:).Farkı bir tarz denemeye başlamışsınız.İleride inanıyorum ki çok daha iyileride çıkacak ama bu bile çok iyi diyebiliriz.Bu kadar kısa bir zamanda bu çalışmayı yapmanız gerçekten çok güzel
Çizimde çok hoş ve gerçekçi.
Arkaplan biraz acele ye gelmiş ama hiçte fena değil çiziminizle uymuş, konuda güzel daha ne olsun...

Ellerinize sağlık aslı abla, devamını bekliyorum:)

Kolay gelsin.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
burcuozenxx teşekkür ederim denizcm sana da çok teşekkür ederim beğenilmesine sevindim farklı birşey denemek istedim yakalayabildim galiba:)

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel olmuş fakat omuzla dirsek arası mesafe bana kısa gibi geldi bi de kafa sanki olması gerekenden birazcık daha büyük

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ırmak teşekkür ederim yorumun için dedikleriniz üzerine bi tane daha yaptm bunun adı da meyal olsun hayal meyal
2.jpg

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz uzun sürdü ancak (286 yorumlu konunuzu okumak zaman alıyor) çalışmalarınızın hemen hemen hepsini ufaktan inceledim...

Benimde henüz bir tabletim yok ancak size acilen tablet edinmenizi öneriyorum...Birde anatomi bilgisi edinin derim...bu ve diğer çalışmalarınızda genel sorunlar anatomi üstüne oluşmuş...

Gelişim konusunda arkadaşlara katılıyorum...

Başarılarınızın devamını dilerim...

İyi çalışmalar...

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkür ederim yosa evet tablet almam gerekiyor mause ile de alıştım artık gerçi:)ama özellikle photoshop çizimleri için tablet şart

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İkinci çizimde harika olmuş ufak tefek sorunlar var tabi ama onlarıda aşıcaksınız.

Kısaca yine harika bir çizim tekrar tebrikler.

Emeğinize sağlık.

chadra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet ufak tefek hatalar var ama o hatalar bence bu kadar çalışma için pek de büyütülecek birşey değil...
İnanıyorum ki daha da güzel şeyler çıkaracaksın...
Ellerine sağlık çok güzel çizmişsin :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık canım gelişim konusunda arkadaşlara katılıyorum...ve devamını bekliyorum:)

MKTTAS

🌱Yeni Üye🌱
Yosa ben yeni başlıcamda ıllüstrasyon a araştırma yapıyorum.. fairylike a biraz anatomi bilgisi edin demissin nedenini sorabilirmiyim?

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
yoŞa ben yeni başlıcamda ıllüstrasyon a araştırma yapıyorum.. fairylike a biraz anatomi bilgisi edin demissin nedenini sorabilirmiyim?

Buyrun , nedeni bu iki çalışma arasındaki farkta mevcut...

Hangisi daha gerçekçi duruyor sizce? Yada hagisi daha orantılı?

Sayın fairylike her geçen gün gerçekçiliğe biraz daha yaklaşıyorsunuz...Tebrikler...Anatomik sorunlar da büyük ölçüde ortadan kalkmış :) çok sevindim adınıza...

İyi çalışmalar dilerim.