Hepsi birbirinden kaliteli ben müşteri olsam seçmekte bayağı zorlanırdım.![]()
hepsi birbirinden güzel ama 1. daha güzel. emeğine sağlık![]()
bence de güzeller
favorim 1
bu arada hangisi onaylandı?
Güzel çalışmalar olmuş arkadaşım emeğine sağlık..
düzeltiyorum onaylananı görmemiştim
şimdi gördüm
üçüncü çalışmada renkler çok hoş, logo harika... elinize sağlık
hepsi birbirinden harika emeğinize sağlık..
çok güzel tasarımlar, elinize sağlık.
Tasarımlara görsel anlamda bakılırsa tüm çalışmalar iyi, tasarıma kurumsal bir bakış açısı ile baktığınızda 3 numaralı tasarım hariç, tümü sorun çıkartacak bir tasarımlar. 3 Numaralı tasarıma olumlu bakmam çalışma organize matbaacılıktan uzak tutularak kalitesine hizmet veren tüm matbaalarda bu iş bir standart da bağlı kalarak üretilebilir. Neticede tasarım ne kadar mükemmel olsada organize matbaalarda yaşanan kalite sıkıntısı çok büyük sorunlar çıkarmaktadır. Çünkü tasarıma verilen emek baskıda hüsrana yol açmaktadır tabi birde işin kalitesini 30 TL lik bir hale getirmektedir. Şahsi bakış açım bu tür çalışmalarda sadelik, her zaman daha kaliteli ve daha güzel daha standart kalitede işler için gereklidir.
yaa bunlar dehşett bnde böyle tasarımlr ortaya çıkarmak istersm
hepsinden ayrı ayrı emek var baya çok iyi çalışmalar emeğine sağlık![]()
ellerine emeğine sağlık hepsi çok güzel olmuşlar martin dostumun yorumuna katılmamak elde değil ama sendeki cevap ve bakış açısıda doğru yahu![]()
yorumunuz için çok teşekkür ederim Nuray
çok teşekkür ederim art
memonun bakış açısıyla konuya devam etmek gerekirse
yani şimdi cinnet getiren bi baba çocuğunu alıp, elinde bıçakla balkona çıkıp "yaklaşmayın, keserim" diye bağırıyo ya
benim işler sebebiyle getirdiğim cinnet şekli şöyle mi olacak;
Nur elinde tasarımları, kayıtlı olduğu bellek, cd vs. balkondan patrona bağırır "YAKLAŞMA HEPSİNİ SİLERİM" :rofl:
her bakımdan saçma yani
olsun saçma maçma bence çok güzel olmuş bi an seni balkondan yada çatıdan patrona haykırırkene düşündüm de çok güldüm yaaAllah senide güldürsün emi
hee bu arada babaannenin ismini hala merak etmekteyim
emeğine sağlık