Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim ortadaki hoşuma gitti mesela ama alttaki için aynı şeyi söyleyemiyorum ellerine sağlık ama bunu 70 cm yükseklikte bir tabelaya uygularken logoyu ayırman gerekecek yoksa yazı çok küçük kalacak değilmi? :artipuan: maalesef forumda cevap almak için yada teşekkür etmek için çok kısıtılıyız nedense paylaşımlarda vb konularda teşekkür etmekten çok indirme yapıyor ve cevap yazmıyoruz
benim ortadaki hoşuma gitti mesela ama alttaki için aynı şeyi söyleyemiyorum ellerine sağlık ama bunu 70 cm yükseklikte bir tabelaya uygularken logoyu ayırman gerekecek yoksa yazı çok küçük kalacak değilmi? :artipuan: maalesef forumda cevap almak için yada teşekkür etmek için çok kısıtılıyız nedense paylaşımlarda vb konularda teşekkür etmekten çok indirme yapıyor ve cevap yazmıyoruz
değerli yorumlarınız için çok teşekkürler müşteri ortadaki ve alttaki arasında muallakta kaldı bu gün sonuçlanacak inş. sizinde belirttiğiniz sorun aklıma geldi tabela ve bazı işlerde sorun çıkarabilir uyarınız (için teşekkürler) dolayısıyla alttaki logo biraz daha öne çıkmakta
Belki alttakinin az biraz stroke değeri düşürülebilir, ayrıca yazının içindeki gri gradient ise diğer renklere daha yakın olabilir. Yani begenmediğimi düşünme, sadece acaba bunlar olsa nasıl olurdu diye düşündüm ve paylaşmak istedim. Eline sağlık.
Ortadaki güzel olmuş fakat tabelada sorun yaşayabilirsiniz arkadaşlarında dediği gibi fakat dikey tabelalarda kullanılabilir. Ama genel çalışmalardada yüksekl,ik yüzünden sorun yaşayabilirsiniz. Diğer iki seçenek üzerinden gidersek en baştaki daha sade geldi daha güzel ve kurumsal. En alttaki bana çok cıvıl cıvıl geldi gençlere yönelik mobilya eşyası satan bir yer havası var. En üsttekini tercih ederim.