Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayatınız da bir gün kadın olsanız...

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
O kadınlardan biri sensin sanırım :D:D:D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Hayır asla...
Zaten kimin olduğu önemli değil ki...
Önemli olan iki taraftada bulunmamak...
Yani bize feminist kadınlar değil,aslında feminist erkekler lazım

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ecobella firmasına öncelikle teşekkür etmek lazım.
Toplum değer yargıları, eşitlik, hak, hak ve özgürlük...vb alanlarda reklam sayıları görünürün altında azalmaya başladı...
Toplumca genelde bana dokunmayan yılan bin yaşasının derdine düştük...

teşekkür ediyorum siteye koyduğunuz en anlamlı paylaşım adına

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ecobella firmasına öncelikle teşekkür etmek lazım.
Toplum değer yargıları, eşitlik, hak, hak ve özgürlük...vb alanlarda reklam sayıları görünürün altında azalmaya başladı...
Toplumca genelde bana dokunmayan yılan bin yaşasının derdine düştük...

teşekkür ediyorum siteye koyduğunuz en anlamlı paylaşım adına

Bana söylenecek fazla söz bırakmadınız.
zaten bu video yu eklememin en büyük amacı bu sitede izlenme ve yorumlanma rekoru kırmasını istememdir.
Ne kadar izleyen olursa okadar büyür bu mesele...
Devamını da mutlaka getireceğim....
Saygılar

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben herşeyden önce bütün bu yapılanların sevgisizlikden olduğunu düşünüyorum. Sevgi ile herşeyin aşılacağına inanan biriyim...

Hilal Ertaş

🌱Yeni Üye🌱
çok güsel bir video daha öncede izlemiştim tebrikler güzel paylaşım :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben herşeyden önce bütün bu yapılanların sevgisizlikden olduğunu düşünüyorum. Sevgi ile herşeyin aşılacağına inanan biriyim...

Düşüncen konusunda doğru olabilir belki ama sadece sevgi yetmiyor ne yazıkki..
Bazen çok sevdiğine bile bunu yapıyor insan
Bir düşün...

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Düşüncen konusunda doğru olabilir belki ama sadece sevgi yetmiyor ne yazıkki..
Bazen çok sevdiğine bile bunu yapıyor insan
Bir düşün...

Acaba onun çok sevdiği kişi gerçekten onu seviyor mu? Birde buradan bak bakalım... Herşey karşılıklıdır ablacım.:wink:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hayır canım, her sevgi karşılıklı değildir.
Zaten sevenden kastım,şiddete başvurandı...

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hayır canım, her sevgi karşılıklı değildir.
Zaten sevenden kastım,şiddete başvurandı...

Bende onu anlatmaya çalışıyorum zaten! Eğer ortada bir şiddet veya olumsuz bir durum varsa bu karşılıksız sevgiden ibarettir. Şöyle düşünmeyi dene; Evli bir insansın. Seni örnek alarak söylüyorum... (Kusuruma bakmazsın umarım) Eşin eve geldi ve gününün ona vermiş olduğu yorgunluk sonucu sana bir nebze olsun sert çıktı. Şimdi buradan şunu anlıyabiliriz. Evet insan sevse de genede bu tür olumsuzluklar olabiliyor. Peki eşi nin bu davranışına karşılık seninde aynı tepkiyi vermen neyi gösterir... İşte kırılma noktasıda buradan başlıyor. Eğer eşi nin o durumunu anlayarak ortamı sakinleştirip günün acısını başbaşa geçirerek sevginizi tazelemek varken gururunu korumayı tercih edersen kaos'u yaratmış olursun. Eşi nin sana yaptığını aynı şekilde seninde ona yaptığını düşün... Aslında bir çok örneklerle çoğaltılabilir bu durumlar. 2. bir örnek vermek gerekirse; sizin gününüzü zehir eden olay neydi? Patronunuz, iş arkadaşlarınız, yada dost dedikleriniz... Bak şimdi ortaya ne çıktı. Kocaman bir kısır döngü!!

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım ilk önce böyle anlmalı bir video yu paylaşıtıgın için kendi adıma çok teşekkür ederim gerçekten anlamlı bir paylaşım...
ben şiddet konusunda şöle düşünüyorum niyemi yaparlar çünkü çaresizlik ve kişiliği zayıf insanların başvurduğu bir şeydir şiddet ben erkeklerin çogu zaman bir bayana el kaldırdılarında bunu düşünürüm...
sevgiyle alakası yok çok seven bir birine aşık olupta sevdiği insana el kaldırdıgını biliyorum onun için erkekler çoğu zaman zayıftırlar bu konuda...
tekrar duyarlılıgın için teşekkür ediyorum arkadaşım...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com

Sen de mi brütüs? neyse arada olur öyle diyorum ve geçiştiriyorum içimde. Videoyu daha önce izlemiştim. İzlerken çok üzüldüm. Ve şükrettim, bazı şeyleri gerçekten yapmadığım için ve gerçekten bunları yapanlar hemcinsim bile değil! Ne diyeyim ben yapmadığıma şükrediyorum yapan cins!ler utansın...

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
izlemedim, fakat izlemiş kadar oldum...

ben hayatımdan memnunum desem...

Asaf Sirin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Her şeyin bir tarihçesi ve geleneği varmış. Erkek bir kadının övladı. İki taraf (k/e) toplum geleneklerin taşıyıcısıdır. Gazetede enteresan bir yazı okumuşdum - köylerde töre geleneklerin en çok savunan kadınların kendisi yani anneler. (bunun yalnış ve ya doğru olduğunu bilemem) Tabii hiç bir şekilde ben bu olayların sırf kadınların tutumu ile bağlamıyorum. Ama ... ama , bunu inkar etmek zor - erkek terbiyesi üzerinde olan en çok etki payı anneye ait, sonra gelenler sokak/baba ve s.
neden, kaburganın tüm vücuda göre daha az önem taşıyabileceyini idda eden ve kendlerini bu görüşe karşı koyamayıb ve olabileceyi sonuçlara katlananlardan kaynaklanabilir. Bunu kabuletmiyib ama etkisini yaşayanlar - kurbandır.

İronik mi acaba? olabilir.

Bana taş atmayın - parçadaki olaylara şiddetle karşıyım.

iki taraf sürekli olarak biribirinden bi şeyler almak isteklilerse once bir şeyleri verme çabasında ve kabiliyetinde bulunmalılar.

P.S. Tabii, toplum erkeksentrik olduğu için dövülen hep kadın olur.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yapılan yorumlara gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum...
Zaten burda amaç erkeğe bir ayna tutmuktı...
Ama anlayabilen pek azınız...
Şiddeti kabul etmek, normal bir şey miş gibi karşılamak, şiddet uygulamaktan çok daha kötü bence...
mum_alevi senin yorumuna gelincede; hiç bir olumsuz durum,sinir,stres, yada akrşısındakinin alttan almayıp üstüne gelmesi; şiddete mazeret olamaz!!!
Ayrıca bu videoda gösterilenlere dikkatle bakarsan; hiçbir sebebi yokken, hayatın gündelik akışı içine alınan şiddetten bahsediliyor ve bu tarz adamlara bir ayna tutuluyor...
Ama tekrara söylüyorum ki; hiç bir şey şiddete mazeret olamaz!!!

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mum_alevi senin yorumuna gelincede; hiç bir olumsuz durum,sinir,stres, yada akrşısındakinin alttan almayıp üstüne gelmesi; şiddete mazeret olamaz!!!

Tabi oda senin görüşündür ablacım.:) Ama ben o durumdakilere ruh hastası gözüyle bakıyorum... Bayanları her zaman el üstünde tutmak gerek. Onlar baş tacı yahu...:rofl: