Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayattan tadı alalım | İllustrasyon

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
444v.png

zm6.png

zm8.png

Adobe İllustrator CS3 | Mesh Tool | 10 saat (tamamen mesh tool ile çizimi ilk kez yapıyorum)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Kasta çok güzel olmuş.Senin yaptıklarını görünce ben illüstrasyon yapmaktan korkuyorum.Çok güzel olmuş eline sağlık :smile:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Kasta çok güzel olmuş.Senin yaptıklarını görünce ben illüstrasyon yapmaktan korkuyorum.Çok güzel olmuş eline sağlık :smile:

anam nedem korkuyorsun:D sanki yer o seni:D tamam kasıyor olabilir ama bence o program tam benlik... renkli ve hayat dolu::rofl: birde benim gibi turuncu:p

teşekkür ederim... tabii ki hatalar var ama nerede ve nasıl düzeltıcağım:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
anam nedem korkuyorsun:D sanki yer o seni:D tamam kasıyor olabilir ama bence o program tam benlik... renkli ve hayat dolu::rofl: birde benim gibi turuncu:p

teşekkür ederim... tabii ki hatalar var ama nerede ve nasıl düzeltıcağım:)

Hatamı yanlış kişiye soruyorsun canım :smile:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Son halini görmemiştim, harika olmuş :)
Çok titiz ve uzun emek verilmiş bir çalışma, eline sağlık canım.

Başladıgın işi sonuna kadar büyük bir azim ve sabır ile götürüyorsun, azmini kutlarım :)Ben herhangi bir hata göremedim, sunumda gayet hoş.

Üzerinde detaylı olarak çalışmışsın ve gerçekten verdigin emeğe fazlasıyla değdi...Çok güzel olmuş...Eline ve emeğine sağlık.Fatoş abla sizinde yeni çalışmalarınızı görmek isteriz :angel:

Tebrik ederim, iyi çalışmalar Melisa abla.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
yoo bence doğru:) insan (grafiker) ne kadar profi olsa bile her zaman hata yapabilir... her kişi hata yapar... diyer kişi o hatta görür:angel:

Canım hata falan yok çok güzel bir çalışma olmuş. Üzümün kenarında olan hafif koyu tonuna kadar işlemişsin. Belliki iyi incelemişsin. Ellerine sağlık:smile:

Denizcim bende en yakın zamanda (hafta sonu) yeni çalışmaya başlayacağım inşallah.:))

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Son halini görmemiştim, harika olmuş :)
Çok titiz ve uzun emek verilmiş bir çalışma, eline sağlık canım.

Başladıgın işi sonuna kadar büyük bir azim ve sabır ile götürüyorsun, azmini kutlarım :)Ben herhangi bir hata göremedim, sunumda gayet hoş.

Üzerinde detaylı olarak çalışmışsın ve gerçekten verdigin emeğe fazlasıyla değdi...Çok güzel olmuş...Eline ve emeğine sağlık.Fatoş abla sizinde yeni çalışmalarınızı görmek isteriz :angel:

Tebrik ederim, iyi çalışmalar Melisa abla.

sabır mı diyorsun?:) o çalışma dün açtığım zaman ay yine mı üzüm dedım:) yok şaka tabi... mesh tool kullanabilriyim diye süpeleniyordum...

zor bir iş oldu ama eğelenceli...
Canım hata falan yok çok güzel bir çalışma olmuş. Üzümün kenarında olan hafif koyu tonuna kadar işlemişsin. Belliki iyi incelemişsin. Ellerine sağlık:smile:

Denizcim bende en yakın zamanda (hafta sonu) yeni çalışmaya başlayacağım inşallah.:))

hafif koyu tonu nasıl oldu anlatiyim (illustrasyona başlayacaksın kesin:p) üzüm tanesi çizdiğim zaman dolgu rengi verdım - mesh tool ile ortaaya tıkladığım zaman açık yeşil renk tonu verdım - daha son ışık.... tak tak tak çok üzüm tanelesi oldu::D

çok teşekkür ederim

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılı bir çalışma olmuş emeğine sağlık kasta :)
üzümler daha canlı olabilirdi ama bence gölgeler ve çizim güzel olmuş :)

berkucar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel bi çalışma olmuş ellerinize sağlık...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışman çok başarılı olmuş eline sağlık

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
bende çok beğendim bir Erzincan lı olarak canım üzüm çekti:)kasta yalnız çok saçma bir soru sorcam cahilliğime verin lütfen çalışmanın en üstünde ki siyah beyaz taslak bilgisayarda senin çizdiğin vektörel hali mi?Yoksa tablette çizip mesh tool mu uyguladın:(internette mesh tool ile bilgi aramak istediğimde hep böyle örümcek adam gibi çalışmalar çıkıyor açıkcası hevesim kursağımda kalıyor bu kadar zorsa yandım:)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tatlım çok güzel gözüküyor başarılı ve temiz bir çalışma olmuş emeğine sağlık canım...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
bende çok beğendim bir Erzincan lı olarak canım üzüm çekti:)kasta yalnız çok saçma bir soru sorcam cahilliğime verin lütfen çalışmanın en üstünde ki siyah beyaz taslak bilgisayarda senin çizdiğin vektörel hali mi?Yoksa tablette çizip mesh tool mu uyguladın:(internette mesh tool ile bilgi aramak istediğimde hep böyle örümcek adam gibi çalışmalar çıkıyor açıkcası hevesim kursağımda kalıyor bu kadar zorsa yandım:)

ilk gösterdiğim resmi mesh ağ... nasıl anlatiyim..hm... eğer sizin illustrator program kurulu her hangi bir obje çizin, üzerine mesh tool ile istediğiniz renklere boyama verin.... daha sonra öyle öğremcek çekli görmek için view - outerline (ctrl + Y) böylece çalışma nasıl yapılmış anlaşılık mash tool ile ya da objeler ile...

evet olan çizim vektörel

Tablet ne demek da kısaca anlatıyim.... sanırsam siz tableti sanki elinde bir fırça diye zanediyorsunuz... ama öyle değil tablet sadece karakalem çizim ve boyama için değil.... maus ile ne yapıyorsanız tablet (pen) aynı şey yapıyor....ellerim maus ile rahatsız olduğu için (kemik ilgili) tableti kullanmayi terc ederim...

tatlım çok güzel gözüküyor başarılı ve temiz bir çalışma olmuş emeğine sağlık canım...

çok teşekkür ederim:angel:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerinize sağlık,özellikle üzüm çok iyi.Başarılar.

esferay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel olmuş...Emeğinize sağlık...