Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hayko CEPKiN Konser Afişi

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel bi çalışma olmuş.hayko'nun tarzınada çok uygun.ellerine ve fikrine sağlık...

yılmaz06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afiş gerçekten çok hoş olmuş elinize sağlık. Sizden ricam tekniğini bizimle paylaşırmısınız.

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tarihlerin fontu dışında gayet başarılı. Tebrikler

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel ama adam figürünün tek gözlerinde orantısızlık var. bir gözü küçük diğeri büyük kalmış.

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel ama adam figürünün tek gözlerinde orantısızlık var. bir gözü küçük diğeri büyük kalmış.

Değer verip yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hayko Cepkin'in gerçek fotoğrafına bakarsanız gözlerindeki rahatsızlığı görebilirsiniz herhangi bir orantısızlık sözkonusu değildir. Saygılar sevgiler hepinize....

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
cook mukemmel derece iyibir ohotoshop çalışması benzer bi çalışmam vardır arkadaşım gercektende cok guzel duruyor sende mükkemmel yansıtmışsın gorseli tek kelime harikasın

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Görsel de değilde, sadece tarih bandında bir tasarı var okadar..Görseli ayrı bir firma yapmış durumda..Sadece organizasyon şirketlerine resim temin edilir, ve aracı firmalar sadece tarih bantlarnı yazarlar..Ama işin ilk eli gerçekten güzel tasarı..

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aynısı olmasına imkan yok zira orjinalinden biraz uzaklaştı benim düzenlemem ile. Orjinal fotoğraf organizasyonu yapan firmaya verilir kendi bütçesinden organizasyon firmaları afişleri bastırır. (Çalışmayı değil dikkat et fotoğrafı verir)

Herkese yorumları için teşekkür ederim. iyi günler arkadaşlar.

Görsel de değilde, sadece tarih bandında bir tasarı var okadar..Görseli ayrı bir firma yapmış durumda..Sadece organizasyon şirketlerine resim temin edilir, ve aracı firmalar sadece tarih bantlarnı yazarlar..Ama işin ilk eli gerçekten güzel tasarı..

Sanırım bu hatırlatmamı okumadınız, zira okumadıysanız bile Haykonun dağıtılarak verilen görselini görmemişte olabilirsiniz onun için eklemek istedim. (Orjinal fotoğraf Mehmet Turgut tarafından çekilip düzenlemesi yapılmıştır.)

adszbj4.png

Son düzenleme:

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
bir rock sanatçısına yapılabilecek güzel bi afiş :)
tebrik ederim..

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çok fazla sağlama benzemiyor sağ sol kırılmış

mzorlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅

kardeş resim zaten var internettden hayko yazınca bu aynısın cıkıyor sen sadce kaya resmini koymus ve düzenlemişssinn sadce burda benim gözlemlerime göre sadce kaya ve isimler yer değiştirmiş arkan fon zaten aynısı genede emeğine sağlık ben bunu yapmaya calsıtım ama ( orjinal resmin üstünde yapmadım senin gibi caba göstermeye calıstmm ama olmadı değişik bişi yaptım onuda burda konu acarımm bitirince... gercekten hersey anı burda sadce bi kaya ve simler farklı resim orjinal üstünde yapmışsın saygılarr

p_adisah

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel değil
"yeri ve zamanı olan kısmı şekilli değil normal bir fontla yazmalısın"

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
farklı bir çalışma olmuş eline sağlık

nnunum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herseyiyle cok guzel ve butunluk icinde olmus superrr. eline saglik...

mehmetulker1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı karakterleri görsel zenginliği çok güzel. ellerine sağlık. sana bişey soracağım haykonun bu resmini kullanmaktaki düşüncen nedir? sadece görsellik mi yoksa ayrı bi sebebi varmı?

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazı karakterleri görsel zenginliği çok güzel. ellerine sağlık. sana bişey soracağım haykonun bu resmini kullanmaktaki düşüncen nedir? sadece görsellik mi yoksa ayrı bi sebebi varmı?

Bu konu nekadar uzadı :) ilk önce teşekkür ederim. Bu resim organizasyonu yapan firmaya Haykonun organizatörü tarafından verilmiş ve bunun üzerinden bir tasarım yapılmasını istemiştir. Kendim bulup kullanmadım biraz üzerinde oynama yapıp kullandım sadece. Yazı karakteri kimine kötü kimine güzel gelmiş, göreceli bir kavram olduğu için herkesin görüşüne saygılıyım ve teşekkür ediyorum. Yeni tasarımlarda görüşmek dileğiyle...