Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değer verip yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hayko Cepkin'in gerçek fotoğrafına bakarsanız gözlerindeki rahatsızlığı görebilirsiniz herhangi bir orantısızlık sözkonusu değildir. Saygılar sevgiler hepinize....
cook mukemmel derece iyibir ohotoshop çalışması benzer bi çalışmam vardır arkadaşım gercektende cok guzel duruyor sende mükkemmel yansıtmışsın gorseli tek kelime harikasın
Görsel de değilde, sadece tarih bandında bir tasarı var okadar..Görseli ayrı bir firma yapmış durumda..Sadece organizasyon şirketlerine resim temin edilir, ve aracı firmalar sadece tarih bantlarnı yazarlar..Ama işin ilk eli gerçekten güzel tasarı..
Aynısı olmasına imkan yok zira orjinalinden biraz uzaklaştı benim düzenlemem ile. Orjinal fotoğraf organizasyonu yapan firmaya verilir kendi bütçesinden organizasyon firmaları afişleri bastırır. (Çalışmayı değil dikkat et fotoğrafı verir)
Herkese yorumları için teşekkür ederim. iyi günler arkadaşlar.
Görsel de değilde, sadece tarih bandında bir tasarı var okadar..Görseli ayrı bir firma yapmış durumda..Sadece organizasyon şirketlerine resim temin edilir, ve aracı firmalar sadece tarih bantlarnı yazarlar..Ama işin ilk eli gerçekten güzel tasarı..
Sanırım bu hatırlatmamı okumadınız, zira okumadıysanız bile Haykonun dağıtılarak verilen görselini görmemişte olabilirsiniz onun için eklemek istedim. (Orjinal fotoğraf Mehmet Turgut tarafından çekilip düzenlemesi yapılmıştır.)
kardeş resim zaten var internettden hayko yazınca bu aynısın cıkıyor sen sadce kaya resmini koymus ve düzenlemişssinn sadce burda benim gözlemlerime göre sadce kaya ve isimler yer değiştirmiş arkan fon zaten aynısı genede emeğine sağlık ben bunu yapmaya calsıtım ama ( orjinal resmin üstünde yapmadım senin gibi caba göstermeye calıstmm ama olmadı değişik bişi yaptım onuda burda konu acarımm bitirince... gercekten hersey anı burda sadce bi kaya ve simler farklı resim orjinal üstünde yapmışsın saygılarr
yazı karakterleri görsel zenginliği çok güzel. ellerine sağlık. sana bişey soracağım haykonun bu resmini kullanmaktaki düşüncen nedir? sadece görsellik mi yoksa ayrı bi sebebi varmı?
yazı karakterleri görsel zenginliği çok güzel. ellerine sağlık. sana bişey soracağım haykonun bu resmini kullanmaktaki düşüncen nedir? sadece görsellik mi yoksa ayrı bi sebebi varmı?
Bu konu nekadar uzadı ilk önce teşekkür ederim. Bu resim organizasyonu yapan firmaya Haykonun organizatörü tarafından verilmiş ve bunun üzerinden bir tasarım yapılmasını istemiştir. Kendim bulup kullanmadım biraz üzerinde oynama yapıp kullandım sadece. Yazı karakteri kimine kötü kimine güzel gelmiş, göreceli bir kavram olduğu için herkesin görüşüne saygılıyım ve teşekkür ediyorum. Yeni tasarımlarda görüşmek dileğiyle...