20 dakikadır afişlere bakıyorum yorumu hakeden bir bunu buldum emeğine sağlık hazırcı değil ugraşılmış bir afiş![]()
Neresinde uğraşılmış belirtseydiniz?
20 dakikadır afişlere bakıyorum yorumu hakeden bir bunu buldum emeğine sağlık hazırcı değil ugraşılmış bir afiş![]()
güzel ama adam figürünün tek gözlerinde orantısızlık var. bir gözü küçük diğeri büyük kalmış.
Aynısı olmasına imkan yok zira orjinalinden biraz uzaklaştı benim düzenlemem ile. Orjinal fotoğraf organizasyonu yapan firmaya verilir kendi bütçesinden organizasyon firmaları afişleri bastırır. (Çalışmayı değil dikkat et fotoğrafı verir)
Herkese yorumları için teşekkür ederim. iyi günler arkadaşlar.
Görsel de değilde, sadece tarih bandında bir tasarı var okadar..Görseli ayrı bir firma yapmış durumda..Sadece organizasyon şirketlerine resim temin edilir, ve aracı firmalar sadece tarih bantlarnı yazarlar..Ama işin ilk eli gerçekten güzel tasarı..
kardeş güzel ama hayko cepkin tasarımında hep anı resim kullanılıyor ! bizim il dede konser verdi aynı resim vardı :S ilginç
Baya sağlam bir afiş olmuş arkadaşım eline sağlık...
teşekkürler.
yazı karakterleri görsel zenginliği çok güzel. ellerine sağlık. sana bişey soracağım haykonun bu resmini kullanmaktaki düşüncen nedir? sadece görsellik mi yoksa ayrı bi sebebi varmı?