Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hazır Gazete Şablonu Lazım InDesign

Seostanbul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

Hocam elinde hazır gazete tasarımları olan arkadaşlardan atabilecekler varmı acaba ?

Benzer konular

grafok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
banada lazım öle birşey :)

By_qRaF

🌱Yeni Üye🌱
ok göndereyim isterseniz nerden göndereyim

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Ebatını, özelliklerini çalışma alanını ve diğer özelliklerini (cross, sütun gibi) verirseniz yollayabilirim

grafok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üstad ben acık uraşınca kendim çıakrtmaya başladım şablonu ama soracağım birşey var sizlere???

corel drawdan direk eps olarak atarsak indesignda vector olarak görnmüyor onu nasıl halledebiliriz? normalde deiğer programlara eps olarak attınmı vector gidiyor ama indesign a jpeg geldi.....
gazete siyah beyaz olduğundan 4 renk gibi algılıcak makina renklerde bozukluk olucak

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
üstad ben acık uraşınca kendim çıakrtmaya başladım şablonu ama soracağım birşey var sizlere???

corel drawdan direk eps olarak atarsak indesignda vector olarak görnmüyor onu nasıl halledebiliriz? normalde deiğer programlara eps olarak attınmı vector gidiyor ama indesign a jpeg geldi.....
gazete siyah beyaz olduğundan 4 renk gibi algılıcak makina renklerde bozukluk olucak
Merhaba arkadaşım
öncelikle siyahlar 4 renk çıkar diye terettüt ediyorsan buna hiç gerek yok
İndesing de basarken Output menüsünden Composite Gray yaptıktan sonra baskıda sorun olmaz sadece siyah beyaz baskılar için
gelelim corel olayına
onda da Export ederken Quark EPS olarak yapabilirsin ama resalasyonu 200'den aşağıya düşürmemeni 300den yukarı çıkarmamanı öneririm
Saygılar.

grafok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam output ayarını buldum çok sağol yardım ettiğini çin
ama corelden eps atarken quark eps olarak bir seçenek yok.. bizimde burada tüm işleri corelde yapıyorlar ben gazeteyi indesignda çıkaracağım bundan sonra yani işlerin vector olarak gelip benim istediğimde üzerlerinde oynamam lazım.
o yüzden başka bi ayar ile yapabilirmiyiz???

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Bende ağırlık olarak yerel gazetelerle uğraşıyorum hatta İstanbul'da isen bizim müşterimiz bile olabilirsin :)
Sana bu konudaki önerim sayfa imajlarını indesingde kendin yeniden yap
Logoyu da yeniden yapabiliyorsan yap yapamıyorsan Photoshop EPS yapıp yüksek resalasyonda photoshopda açıp tif kaydet.
İndesingde yaptığın herşey baskıda daha net daha güzel çıkıyor.
Ama şu var tif olsun jpg olsun 10 punto gibi ince yazılar bozuk çıkar
Bir de bi kaç tiyo vereyim sana
PDF yada PS basarken yazdırma alanında Output'an altında Graphics var ona tıkladığında SEND DATA yazanın karşısında standar olarak OPTIMIZED SUBSAMPLING yazan yeri ALL olarak değiştiriip,
ADVANCED menüsünden PRESET'in karşısındaki MEDIUM RESOLUTION'u HIGH olarak değişitirip bu şekilde basarsan daha net olur baskı
Saygılarımla

grafok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
işte mesela reklam atıyor diğer grafiker a5 vector olarak çalışıyor.
corelde ben onu indesign da da vector olarakgörmem lazım bazı zaman bi harf silinicek oluyor misal onu indesignda vectorden silmem lazım anlatabiliyormuyum.
bunun hiç yolu yokmu :(
mesela illustrator e atıyorum ai olarak vector alıyor.
photoshopa eps atıyorum yada dieğr programlarda eps yi vectorel olarak alıyor.
ben diğer grafikere diyemem ki sende indesign da yap reklamları die :)

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Anlıyorum.
PC de çalışıyorsan İndesing PDF yi destekliyor
Şuan müsait değilim müsait olduğumda sana yaptığım bi çalışmayı atarım PDF olarak hazırladım yaptığım işlem adımlarını incelediğinde bu sorundan kurtulmuş olacaksın.
PDF üzerinde değişiklik yapmak için de program var adı pitstop pc versiyonu olmayabilir elimde bu programla istediğin değişikliği ve eklemeyi yapabiliyorsun. Sonra yine aynı programla convert yapıp sorunsuz hale getirebiliyorsun.
Şuan yoğun biraz burası müsait olduğumda atacağım sana programı

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
RapidShare: Easy Filehosting

Üstteki linki indirirsen
* Corel'den çözünürlüğü düşürmeden siyah beyaz / renkli ayırt etmeden işlerini PDF'ye dönüştürebilirsin
* Dönüştürdüğün işlerde sorun yaşamazsın
* PC'de indesing programınde kullanabilirsin, (MAC OS X'de İndesing desteklemez PDF'yi)
* Sonra benim için dua edebilirsin :)

ozdimurat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya inanır mısınız. burada tam olarak ne istendiğini anlamış değilim. gazete şablonu istedi bir arkadaş. hangi programda yapıyor acaba gazeteyi. ben 11 yıldır gazetede çalışıyorum. quark kullanıyorum. yani üzgünüm konuyu tam anlayamadım.

zeynepp_zy

🌱Yeni Üye🌱
bana da lazım arkadaşlar gönderirseniz çok mutlu olurum

selinağma

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Elinde hazır gazete şablonu olan varsa acil olarak ****************************
adresine mail atabilirmi. Şimdiden teşekkür ederim

şablon indesign'da açabilirsem iyi olur

m5ok

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Elinde hazır gazete şablonu olan varsa acil olarak ****************************
adresine mail atabilirmi. Şimdiden teşekkür ederim

şablon indesign'da açabilirsem iyi olur

yıldızlardan mailin görünmüyo, öp den yazarsan mailini ordan görebiliriz sanırım ve yollarım

ozgur_tutsaq

🌱Yeni Üye🌱
değerli arkadaşlar aslında ben quark ile çalışıyorum ancak yinede yardımım dokunur diye gerçek gazete ebatlarında bir şablon atıyorum indesing. umarım işinizi görür. Saygılarımla Kolay gele

direkt link
ctp gazetemaster indir - Upload.gen.tr

tüm programlardan hazır şablon isteklerinizi burdan isteyebilirsiniz

selinağma

🌱Yeni Üye🌱
(***************) adresine indesign veya quark dosyası olarak gönderirseniz sevinirim. Acil!

Moderatör tarafında düzenlendi:

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
RapidShare: Easy Filehosting

Üstteki linki indirirsen
* Corel'den çözünürlüğü düşürmeden siyah beyaz / renkli ayırt etmeden işlerini PDF'ye dönüştürebilirsin
* Dönüştürdüğün işlerde sorun yaşamazsın
* PC'de indesing programınde kullanabilirsin, (MAC OS X'de İndesing desteklemez PDF'yi)
* Sonra benim için dua edebilirsin :)

"PC'de indesing programınde kullanabilirsin, (MAC OS X'de İndesing desteklemez PDF'yi " Ne demek merak ettim? Nasıl desteklemiyor pdf'i