Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben indesign cs4 kullanıyorum... umarım işini görür arkadaşım.. şablondaki ölçülendirmelerle ilgili notlar düştüm içine gruplu nesnesyi sildiğinde eline 8 sayfalık 1,2,11 ve 12 nci sayfaları renkli dierleri siyah beyaz ulusal gazete ebatında boş çalışma alanına sahip olucaksın..
ölçülendirmeyi new document olarak da yapabilirsin tabiki onuda
ben indesign cs4 kullanıyorum... umarım işini görür arkadaşım.. şablondaki ölçülendirmelerle ilgili notlar düştüm içine gruplu nesnesyi sildiğinde eline 8 sayfalık 1,2,11 ve 12 nci sayfaları renkli dierleri siyah beyaz ulusal gazete ebatında boş çalışma alanına sahip olucaksın..
ölçülendirmeyi new document olarak da yapabilirsin tabiki onuda
Hocam linkte sorun var da sana zahmet tekrar paylaşırmısın yada elinde olanlar indesign için ulusal ebatlar da (38 cm x 56 cm ) gazete şablonu paylaşabilirmi 12 sayfa olacak
Hocam linkte sorun var da sana zahmet tekrar paylaşırmısın yada elinde olanlar indesign için ulusal ebatlar da (38 cm x 56 cm ) gazete şablonu paylaşabilirmi 12 sayfa olacak
Kredi kartıma zamanında ödeme yapamadım rapid hesabım silindi. dosyalarda kayboldu doğal olarak..
Şu an kullandığım hesaba yükledim yeniden buyrun burdan 38 X 55 cm lik benim kullandığım şablon file menüde "document setup" ile istediğiniz ölçüye ayarlayabilirsiniz.. Dikkat etmeniz gereken 56 cm yükseklik vercekseniz üst ve alt crossları marginler arasında hizalamayı unutmamak
arkadaslar gazetenizi nerde bastıracaksınız ve makine kaç kesim web mi ofset mi? ona göre alırsınız büyük olur sonra küçültmek zorunda kalırsınız yada küçük olur büyütmek zorunda kalırsınız.