Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hazır Gazete Şablonu Lazım InDesign

nazduman

🌱Yeni Üye🌱
indesing de hazırlanmış gazete şablonu gerekli gönderebilecek olan varsa çok sevinirim.

psyteamtr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
indesing de hazırlanmış gazete şablonu gerekli gönderebilecek olan varsa çok sevinirim.

ben indesign cs4 kullanıyorum... umarım işini görür arkadaşım.. şablondaki ölçülendirmelerle ilgili notlar düştüm içine gruplu nesnesyi sildiğinde eline 8 sayfalık 1,2,11 ve 12 nci sayfaları renkli dierleri siyah beyaz ulusal gazete ebatında boş çalışma alanına sahip olucaksın..

ölçülendirmeyi new document olarak da yapabilirsin tabiki onuda

https://www.grafikerler.net/indesign-ile-tasarladigim-belde-gazetesi-ornegi-ve-gazete-olculeri-t42417.html

linkinde anlattım ve aşağıda indireceğin şablonun tasarlanmış haline bir kaç örnekte görebilirsin

DOWNLOAD.png

RapidShare: Easy Filehosting

Seostanbul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar rapidshare e upload ederek buraya atabilirmisiniz acaba ?

MaciT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Link Kırık

ben indesign cs4 kullanıyorum... umarım işini görür arkadaşım.. şablondaki ölçülendirmelerle ilgili notlar düştüm içine gruplu nesnesyi sildiğinde eline 8 sayfalık 1,2,11 ve 12 nci sayfaları renkli dierleri siyah beyaz ulusal gazete ebatında boş çalışma alanına sahip olucaksın..

ölçülendirmeyi new document olarak da yapabilirsin tabiki onuda

https://www.grafikerler.net/indesign-ile-tasarladigim-belde-gazetesi-ornegi-ve-gazete-olculeri-t42417.html

linkinde anlattım ve aşağıda indireceğin şablonun tasarlanmış haline bir kaç örnekte görebilirsin

Hocam linkte sorun var da sana zahmet tekrar paylaşırmısın yada elinde olanlar indesign için ulusal ebatlar da (38 cm x 56 cm ) gazete şablonu paylaşabilirmi 12 sayfa olacak

Şimdiden çok teşekkürler

psyteamtr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam linkte sorun var da sana zahmet tekrar paylaşırmısın yada elinde olanlar indesign için ulusal ebatlar da (38 cm x 56 cm ) gazete şablonu paylaşabilirmi 12 sayfa olacak

Şimdiden çok teşekkürler

Kredi kartıma zamanında ödeme yapamadım rapid hesabım silindi. dosyalarda kayboldu doğal olarak..

Şu an kullandığım hesaba yükledim yeniden
buyrun burdan 38 X 55 cm lik benim kullandığım şablon
file menüde "document setup" ile istediğiniz ölçüye ayarlayabilirsiniz..
Dikkat etmeniz gereken 56 cm yükseklik vercekseniz üst ve alt crossları marginler arasında hizalamayı unutmamak

ayfer_tr

🌱Yeni Üye🌱
selam

elinde hazır gazete şablonu olan varsa atabilirmisiniz?

korkuu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar gazetenizi nerde bastıracaksınız ve makine kaç kesim web mi ofset mi? ona göre alırsınız büyük olur sonra küçültmek zorunda kalırsınız yada küçük olur büyütmek zorunda kalırsınız.

dooqle

🌱Yeni Üye🌱
******************** Atabilirmisinz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

majestecan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pitstop pc programını burdan paylaşırsan bizde faydalanalım

gzlhngamze

🌱Yeni Üye🌱
bana çok lazım:S quark ta hazırlanmıs 8 sayfalıık bır gazete:)

sgajans

🌱Yeni Üye🌱
8 sayfa taplot boy spor gazetesi hazırlamak isdiyorum elinde hazır şaplon olan varsa paylaşırsa cok duacı olurum

sbsnet

🌱Yeni Üye🌱
İncelemek amacıyla bende alabilirim mümkünse...

42ulker42

🌱Yeni Üye🌱
Gazete şablonu

Ulusal boyutta ve tabloid boy gazete şablonu isteyen arkadaşlar karacan41@mynet.com adresine mail atsınlar.... istedikleri şablonu gönderebilirim....