Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Herkese Günaydınn :)

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
hepinize bol güneşli bol kazanclı ve keyifli bir gün dilerim...

bugun nasılsınız arkadaşlar..dün şiddetli yagmur ve soguktan dolayı böbreklerimi üşüttüm..ince giyinmişim bide..bu gidişle ya hiç yaz gelmicek yada geldi mi çok pis gelecek..hangisi acaba :D nerde eski iklimler ahh ahh..yaz dedinmi yaz bahar dedin mi baharı adıyla şanıyla yasardık..neyse öyle işte :D hayırlı günler herkese.......

Benzer konular

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
geçmiş olsun Günaydın herkese soğukkk bura hasta olmasak bari herkese iyi çalışmalarr

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
günaydın herkese bugün yine gec kaldım ise :D işe gelirken takside sigara içeçektim taksici uyardı artık 19 mayıstan itibaren yasak varmıs ya ben taksici olsam itiraz ederdim :D müsteriyim itiraz ediyorum neyse havalar umarım ısınır haftaya 4 günlügüne tatile gitcem
herkese bol ilhamlı iyi calısmalar

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
günaydın arkadaslar adanada da dün felaket yağmur vardı ve ben o yağmurun altındaydım.bende OrenIshi arkadasım gibi böbreklerimi üşüttüm ben onun gibi kalın deil aksine ince giyinmiştim.evet ya eski iklimleri özledim ah şu küresel ısınma iklimlerimizide çaldı:( gecmiş olsun hepimize ne diyelim

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gününüz aydın olsun sevgili ilham perileri bende soğuktan böbreklerini üşütmüş bir iklim mağduru olarak herkese bol güneşli bahar kokulu günler diliyorum.

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
vay be herkes üşütmüş..:D cümleten gecmiş olsun yagmurzede arkadaslarım..

sevinc_s buarada ben kalın giyinmedim,ince giyinmişim bide,demişim ama altını çizmeyi unutmusum :D bende adanadayım hemşo ;) felaketti dün felaket..bereket yagdı maşallah :D

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Allah Allah bu muhabbeti ben bir yerde görmüstüm sanki :D

Ha bu arada istanbul rüzgarlı ve güneş var ama ısıtmıyor.

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
nerde gördünüz ya :( ben bişeymi kaçırdım :S

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaslar merhaba gunaydınlar..

ya bişey soracam yetkililere özellikle..sabah 8 civarı iş yerine geldim.ilk işim pc yi açıp siteye girmek oluyor..bugun giremedim.sayfa hata verdi hep..bir sorunmu vardı sitede.merak ettim..2 saattir siteye giriş yapmakla ugrastım yaw :S diger net sayfaları acılırken burası acılmadı..neden acaba.benim pc demi sorun vardı onu da anlamadım ama deli oldum yani :(